Vekrakos
Spartorama | Τρεις Ομιλίες από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων π. Γρηγόριο Βαλτογιάννη

Τρεις Ομιλίες από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων π. Γρηγόριο Βαλτογιάννη

Spartorama 02/07/2020 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Ιστορία Κοινωνία
Τρεις Ομιλίες από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων π. Γρηγόριο Βαλτογιάννη
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών - Οργάνωση: Κέντρο Πρόληψης «Δίαυλος», Ιερά Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης «Δίαυλος» διοργανώνει υπό την αιγίδα της ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων π. Γρηγόριο Βαλτογιάννη. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

  • Δευτέρα 06 Ιουλίου: «Ζώντας στα χρόνια των Ομηρικών Επών»
  • Δευτέρα 13 Ιουλίου: «Ζώντας στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας»
  • Δευτέρα 20 Ιουλίου: «Ζώντας μέσα στις σελίδες της σύγχρονης λογοτεχνίας»

Θα ακολουθεί με το πέρας των ομιλιών συζήτηση για τη ζωή και ότι είναι ενάντιο σε αυτήν.

Ώρα έναρξης για όλες τις ημέρες έχει οριστεί  08:30 το βράδυ, η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους και θα τηρηθεί σειρά προσέλευσης με ανώτατο όριο τον αριθμό των 40 ατόμων που προβλέπει ο ΕΟΔΥ για τον υπαίθριο χώρο του Μουσείου που θα μας φιλοξενήσει .

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις γιατί η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών δεν είναι μέρα γιορτής, αλλά μέρα προβληματισμού και περισυλλογής για τις επιλογές ζωής που καλούμαστε να πάρουμε καθημερινά. Η άντληση της δύναμης έγκειται στις αξίες, στην ιστορία, τον πολιτισμό και τα αποθέματα που αυτά φροντίζουν να μας παρέχουν στις δυσκολίες και στις απώλειες που αναπόφευκτα όλοι θα αντιμετωπίσουμε.





  



Οδός Εμπόρων