Vekrakos
Spartorama | «Ερντογάν: Παγκόσμια Απειλή», από τον Τάκη Μπορέτο

«Ερντογάν: Παγκόσμια Απειλή», από τον Τάκη Μπορέτο

Παναγιώτης Γ. Μπορέτος 24/07/2020 Εκτύπωση Άρθρα Ιστορία Κοινωνία Κόσμος Πολιτική
«Ερντογάν: Παγκόσμια Απειλή», από τον Τάκη Μπορέτο
Ερντογάν: ένας… μεγάλος… ηγέτης, εν μέσω, ΑΦΕΛΩΝ κρατούντων στον κόσμο τούτο
Οδός Εμπόρων

Έπεισε τους πάντες, μαζί και τον εαυτό του, ότι μπορεί να αντικαταστήσει τη Σαουδική Αραβία, ως παγκόσμιο σημείον αναφοράς του Ισλάμ και να ελέγξει έτσι αυτό, όπως επίσης να διαδεχθεί τις Η.Π.Α. ως τοποτηρητής μετά την αποχώρηση αυτών, λόγω Ειρηνικού ωκεανού από την περιοχή της Μεσογείου, του Αιγαίου και της Μέσης Ανατολής.

Επίσης ότι μπορεί να ελέγχει την είσοδο και την έξοδο των κρατών της Μαύρης θάλασσας και της Ρωσσίας ακόμη, μέσω Ελλησπόντου, Προποντίδος και Βοσπόρου.

Επίσης έπεισε τους ΑΦΕΛΕΙΣ ότι μπορεί να ελέγχει τη Συρία, το Ιράκ, την Ανατολική Μεσόγειο, την είσοδο και έξοδο του ΣΟΥΕΖ αλλά και την ναυσιπλοοία στην Ερυθρά θάλασσα αποκόπτοντας έτσι την Ευρώπη και ο νοών νοείτω.

Για να ολοκληρώσει τον αποκλεισμό των ΑΦΕΛΩΝ, δημιούργησε τη βάση στον Αυλώνα της Αλβανίας και μια άλλη κάπου στο Κόσοβο.

Επίσης έβαλε πόδι στη Λιβύη, στο υπογάστριο της Ευρώπης. Οι ΑΦΕΛΕΙΣ δικοί μας, νομίζουν ότι απειλείται μόνον η Ελλάδα και παραβλέπουν ότι η Τουρκία κινείται ως Αυτοκρατορία που τοποθετείται πριν από τη Μεγάλη επικράτηση επί των ΑΦΕΛΩΝ.

Το σκηνικό θυμίζει την κατάσταση του Βυζαντίου.

Αφού απογύμνωσαν το Βυζάντιο από όλες τις επαρχίες του, με προτελευταία την περιοχή της Θεσσαλονίκης, που έπεσε το 1430 μ.Χ.  και κατόπιν αυτών, άφησαν την Βασιλεύουσα, ως ώριμο φρούτο να καταρρεύσει, υποκύπτοντας στο μοιραίον. Εάν οι ΑΦΕΛΕΙΣ από πριν αλλά και μετά το σχίσμα των Εκκλησιών δεν έβλεπαν την Κωνσταντινούπολη ως το αντίπαλον δέος και εάν ο Δόγης Δάνδολος δεν εξεστράτευε εναντίον της Βασιλεύουσας το 1204 μ.Χ. (Δ΄ Σταυροφορία) και δεν συμμαχούσε με τον Τζένγκις Χαν εναντίον του Βυζαντίου και της Βαγδάτης, με ειδική συμφωνία – εντολή για την δεύτερη να καταστρέψει τη βιβλιοθήκη της, τότε σήμερον θα είχαμε μία κοινωνία ΑΓΑΠΗΣ μέσω της Ελληνικής Γραμματείας που η Βιομηχανική Επανάσταση η οποία διαδέχθηκε τον Κυκλικό Πολιτισμό το 1600 μ.Χ., θα ήταν ένας πολιτισμός Αγάπης και Προόδου, με σαφή προσανατολισμό την χρησιμοποίηση των τεχνολογικών μέσων, για την διευκόλυνση και την ψυχική ανάταση των ανθρώπων και όχι σαν μέσον καθυποτάξεως αυτών, ψυχή τε και σώματι από ολίγους τινές ΑΦΕΛΕΙΣ που νομίζουν ότι η δύναμις αρκεί για να κυριαρχήσουν επί των ψυχών και της φύσεως.

Κατά αυτό τον τρόπο, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί Ύβρη προς την Αρμονία του Σύμπαντος και ως εκ τούτου η Νέμεσις ευρίσκεται, όχι προ των πυλών αλλά εντός αυτών.

ΑΦΕΛΕΙΣ γρηγορείτε γιατί κάποιος …μεγάλος …ηγέτης έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του με βάθος εικοσαετίας. Τι θέλω να πω: ο… μέγας… ηγέτης εδώ και είκοσι χρόνια προβάλλεται ως τοποτηρητής των πάντων στην περιοχή ενώ δουλεύει το σχέδιό του να ελέγξει τον κόσμο όλο μέσω της θρησκευτικής επιρροής και της πολεμικής μηχανής που ετοιμάζει. Για τον λόγο αυτό φρόντισε να κάνει κινήσεις τω όντι αξιοθαύμαστες: μέσω της Αραβικής Ανοίξεως προσπάθησε με τη βοήθεια των ΑΦΕΛΩΝ, να ελέγξει όλη την περιοχή της Μεσογείου, Αιγύπτου, Λιβύης, Συρίας, Ιράκ κλπ., αναλυτικότερα έπεισε τους ΑΦΕΛΕΙΣ ότι μπορεί να κυριαρχήσει και να ελέγξει όλους τους ομόθρησκούς του κάνοντας πολέμους, δημιουργώντας βάσεις κρούσεως και ελέγχου σε διαφορετικά σημεία όλου του κόσμου, συνάπτοντας συμμαχίες στρατηγικής σημασίας.

Παράδειγμα, έκανε συμφωνία με το Κατάρ, το Πακιστάν και τη Μαλαισία, στην οποία ευρίσκεται η καρδιά των ομοθρήσκων του και με το Ιράν βεβαίως. Τελευταία στιγμή του ξέφυγαν οι Ινδίες και τούτο επειδή πρόλαβαν οι Η.Π.Α. και η Σαουδική Αραβία, να κάνουν συμφωνίες και επενδύσεις, για την κατασκευή δρόμων, λιμένων, μαρινών, ξενοδοχείων, αεροδρομίων ως επίσης και επενδύσεις που αφορούν την υψηλή τεχνολογία.

Βέβαια, ο… μεγάλος αυτός… ηγέτης κάνει και άλλα πράγματα μεγάλα και θαυμαστά.

Παράδειγμα, αφού δημιούργησε βάσεις στο Αζερμπαϊτζάν, στο Κατάρ, την Υεμένη, στη Σομαλία και στην είσοδο της Ερυθράς θάλασσας και Σουδάν, εξουδετερώνοντας έτσι, την αποκλειστικότητα της Αιγύπτου και των ΑΦΕΛΩΝ, που νομίζουν ότι ελέγχουν την είσοδο και την έξοδο μέσω Σουέζ, της ελεύθερης επικοινωνίας της Μεσογείου με τον Ινδικό ωκεανό.

Ακόμη, ο… μεγάλος… ηγέτης, φρόντισε να ανοίξει περίπου σαράντα τέσσερις πρεσβείες στην Αφρική, έναντι τεσσάρων δικών μας, γιατί γνωρίζει ότι ο μεγάλος πλούτος είναι εκεί (πρώτες ύλες, ανάπτυξη, κατανάλωση, εξαγωγές).

Επίσης ο… μεγάλος… ηγέτης επανέλαβε στην Αιθιοπία, ένα δοκιμασμένο σχέδιο ελέγχου της ζωής άλλων κρατών, μέσω της διαχειρίσεως και ελέγχου των Φυσικών Πόρων και της Ροής των Υδάτων.

Πριν από πολλά χρόνια η Τουρκία, με πολλαπλά φράγματα, ελέγχει τη Ροή των Υδάτων του Ευφράτη και του Τίγρη ποταμού, με αποτέλεσμα, η Βόρειος Συρία και το Ιράκ να στερηθούν του πολύτιμου αυτού αγαθού.

Αυτό τούτο το γεγονός, είχε σαν συνέπεια, λόγω της ξηρασίας, τη μείωση της αγροτικής παραγωγής και την πτωχοποίηση των κατοίκων, με αποτέλεσμα την δημιουργία προσφύγων μέσα στην ίδια τους τη χώρα, των Συρίων και των Ιρακινών, οι οποίοι μετακινούμενοι νότια, προς τα μεγάλα Αστικά Κέντρα, ζητούσαν κάποια εργασία για να επιβιώσουν.

Ο υδάτινος πλούτος λοιπόν που δεσμεύθηκε από την Τουρκία, αποδίδει σε αυτήν ηλεκτρική ενέργεια, μεγάλη βιομηχανική παραγωγή, ως επίσης και παραγωγή αγροτικών προϊόντων.

Επίσης της παρέχει τη δυνατότητα ασκήσεως επιρροής επί των άλλων χωρών. Αυτό λοιπόν θα επαναλάβει στην Αιθιοπία, που ως γνωστόν βρίσκονται οι πηγές που ο Νείλος ποταμός αντλεί το 80 των υδάτων του. Εκεί ο… μεγάλος… ηγέτης κατασκευάζει φράγμα – φράγματα με τα οποία θα αλλάξει η οικονομία της Αιθιοπίας, με την αγροτική ανάπτυξη, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και της βιομηχανικής παραγωγής. Με τον τρόπο αυτό, θα εκβιάζει και θα ελέγχει την Αίγυπτο και θα την κάνει διστακτική στο να υπογράφη π.χ. ΑΟΖ με την Κύπρο και την Ελλάδα και άλλα σχετικά με τη Λιβύη, το Σουδάν και λοιπά.

Κατά τα άλλα οι ΑΦΕΛΕΙΣ πιστεύουν ότι ο… μεγάλος… ηγέτης δεν ξέρει τι κάνει και το κυριότερο ότι είναι διαχειρίσιμος.

Μου θυμίζει το ανέκδοτο του τραίνου, της τσαγιέρας και του αφελούς. Ένας ΑΦΕΛΗΣ, εισήλθε εντός της σήραγγας του τραίνου για να κόψει δρόμο, εκείνη τη στιγμή ερχόταν το ατμοκίνητο τραίνο, που για να μην πατήσει τον ΑΦΕΛΗ άρχισε να σφυρίζει φρενάροντας με εκκωφαντικό τρόπο.

Το κακό πέρασε και αυτός το μάθημά του το πήρε από το σιδερένιο θηρίο.

Όταν αργότερα τον κάλεσαν σε κάποιο φιλικό σπίτι τον ρώτησαν αν ήθελε να πιει ένα τσάι μαζί τους και αυτός αποδέχθηκε ευχαρίστως.

Η οικοδέσποινα τοποθέτησε την τσαγιέρα στην εστία και σε λίγο αυτή άρχισε να σφυρίζει βγάζοντας ατμούς σαν τραίνο, κατατρομαγμένος αυτός που είχε πάρει το μάθημά του, σηκώνεται επάνω βγάζει το εξάσφαιρο περίστροφό του, εκτελεί την τσαγιέρα και χαρούμενος αναφώνησε: «Αγαπητοί μου δεν φαντάζεσθε από τι σας έσωσα. Όλα ξεκινούν έτσι μικρά και μεγαλώνοντας γίνονται θηρία που ουρλιάζουν και σφυρίζουν και σκοτώνουν». Ο άνθρωπος είχε πάρει το μάθημά του, ...οι ΑΦΕΛΕΙΣ ποτέ. Η αλαζονεία είναι το φρένο στην υπερβολή και η ανακουφιστική βαλβίδα της φύσεως. Το Σύμπαν και ο Πλανήτης Γη είναι δομημένα πάνω σε Αρμονικές Αρχές με Νου και Γνώση. Οι Αρχές αυτές παραβιάζονται από τις ενέργειες των επικυρίαρχων με αποτέλεσμα την αλλαγή της ιδιοσυχνότητος των πάντων. Αυτό αποτελεί ύβρη και η Νέμεσις έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Το Ζητούμενο στη ζωή, είναι η Αρμονία.

Για να πετύχουμε την Αρμονία πρέπει την κάθε ενέργειά μας να την εντάξουμε σε ένα ισόπλευρο τρίγωνο στην βάση του οποίου τοποθετούμε την λέξη Αγάπη στην άλλη πλευρά αριστερά τοποθετείται η Σοφία και στην δεξιά πλευρά η Δύναμις.

Για την δημιουργία των Αρμονικών πράξεων, οι τρεις αυτές δυνάμεις πρέπει να είναι ισόρροπες και ισοδύναμες. Δυστυχώς όλα αυτά σήμερον δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Τι πρέπει να γίνει: σας παραθέτω έναν αρχαίο μύθο από την εποχή του Σιδήρου

…περνώντας οι γενεές, τραβάνε μπροστά, στο χειρότερο. Θα φθάσει ο καιρός που οι άνθρωποι, σε φοβερή κατάντια, θα λατρεύουν τη δύναμη. Η δύναμη θα είναι το μόνο δίκαιο και το αγαθόν κανένας δεν θα το σέβεται. Θα έρθει καιρός που δεν θα υπάρχει αγανάκτηση για το άδικο και ούτε ντροπή μπροστά στην αθλιότητα. Ο Δίας τότε θα τους αφανίσει όλους. Τι μπορεί να γίνει; Οι απλοί άνθρωποι να σηκωθούν και να ρίξουν αυτούς που τους ποδοπατούν…

ΑΦΕΛΕΙΣ ανά τον κόσμο:

Δύσκολα Δημιουργείς 

Εύκολα Καταστρέφεις

Κύριοι,

Ως Μεγάλοι, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τα ΔΥΣΚΟΛΑ

Δηλαδή τη δημιουργία συνθηκών αντάξιων του Δημιουργήματος του Ανθρώπου, του σκεπτόμενου επ’ Αγαθώ και όχι του ανθρώπου που σκοπό έχει να επιβάλει την κυριαρχία του επί των άλλων.

Η τεχνολογία πρέπει να χρησιμοποιείται για την βελτίωση των συνθηκών διαβιώσεως των ανθρώπων και όχι ως μέσον καθυποτάξεως αυτών. Να μην επιτρέψουμε να κτίσουν, οι άθλιοι, τείχη γύρω μας, κάνοντας μάλιστα ότι δεν ακούμε τους κτύπους των κτιστάδων, αδιαφορώντας γι αυτό.

Συνοψίζοντας τα προγραφέντα θέλω να επισημάνω ότι, ο Ερντογάν τελικά θέλει να ελέγξει όλο τον κόσμο μέσω του Ισλάμ. Το Ισλάμ όλο να αναφέρεται σε αυτόν.

Αυτός θέλει να αφήσει το προσωπικό του αποτύπωμα, να διαγράψει τον Κεμάλ από την συνείδηση του λαού και να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία με παγκόσμιο βεληνεκές, ελέγχοντας τους πάντες μέσω της θρησκείας.

Θέλει να γίνει η Αγία Σοφία το πρώτο Τέμενος, διαγράφοντας έτσι τη Μέκκα, την Αίγυπτο και τα Ιεροσόλυμα ως θρησκευτικά σημεία αναφοράς του Ισλάμ και με την δύναμη αυτή να καταργήσει τη Συνθήκη της Λωζάνης, δημιουργώντας γενικώς δικό του Διεθνές δίκαιο.

 

Με την φιλοδοξία αυτή που τον διακατέχει θα προξενήσει μεγάλες καταστροφές και παγκόσμια αναστάτωση, με μοχλό την  θρησκευτική πίστη και την αλόγιστη χρήση βίας.

Εάν ο Ερντογάν έβαλε πόδι στη Μαλαισία μέσω της συμμαχίας Πακιστάν, Κατάρ, Τουρκίας, τότε δικαιολογείται και εξηγείται η αγάπη του Προέδρου Τραμπ και των Αμερικανών προς τον Ερντογάν, γιατί μην ξεχνάμε ότι η Μαλαισία είναι στρατηγικής σημασίας στον Ειρηνικό Ωκεανό ως ευρισκομένης στο υπογάστριον της Κίνας, των Ινδιών και άλλων χωρών.

Σημαντικές ημερομηνίες του σχεδίου Ερντογάν:

  • 1923 24 Ιουλίου Υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης
  • 2023 100 χρόνια μετά, ανατροπή της Συνθήκης της Λωζάνης
  • 1453 Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως
  • 2053 600 χρόνια μετά την Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως, η Τουρκία να γίνει η 10η μεγαλύτερη οικονομική Δύναμη στον Πλανήτη
  • 1071 Μάχη του Ματζικέρτ
  • 2071 1000 χρόνια μετά να γίνει η Τουρκία η 5η πλανητική Δύναμη

Μεγάλες εκπλήξεις προ των πυλών και τα δεινά περισσότερα…


Δείτε και άρθρο εδώ

 

Μετά τιμής,

Τάκης Γ. Μπορέτος
Πολίτης της πόλεως Σπάρτης
(τηλ. 27310 81678 κιν. 6932233961 tboretos@yahoo.com)
12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020


Οδός Εμπόρων