Vekrakos
Spartorama | Ο Δημήτρης Νικόλαρος προσκαλεί όλους -χωρίς καμία εξαίρεση- την Παρασκευή 9/6, στο SPARTA ARENA, σε εκδήλωση που αφορά την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Νικόλαρος προσκαλεί όλους -χωρίς καμία εξαίρεση- την Παρασκευή 9/6, στο SPARTA ARENA, σε εκδήλωση που αφορά την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Πηγή 09/06/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Ο Δημήτρης Νικόλαρος προσκαλεί όλους -χωρίς καμία εξαίρεση- την Παρασκευή 9/6, στο SPARTA ARENA, σε εκδήλωση που αφορά την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τις εταιρείες του ενός εκ των δύο χρηματοδοτών των «κυανέρυθρων»
Οδός Εμπόρων

Στις 20:00 της Παρασκευής (09/06) ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος θα παρουσιάσει τις εταιρείες του ενός χρηματοδότη. 

Μέσω Facebook προανήγγειλε εκδήλωση για τη Σπάρτη ο Δημήτρης Νικόλαρος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε: «Αύριο το βράδυ στις 8 σας προσκαλώ στο SPARTA ARENA, σε εκδήλωση που αφορά την ομάδα μας. Η πρόσκληση ισχύει για όλους. Χωρίς καμία εξαίρεση». 

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο Νικόλαρος σκοπεύει να παρουσιάσει τις εταιρείες του ενός εκ των δύο χρηματοδοτών των «κυανέρυθρων».

Εξάλλου, την Πέμπτη (08/06) καταβλήθηκε στους ποδοσφαιριστές μέρος των οφειλομένων.

Παράλληλα, αντίστροφα για το τέλος των υποχρεώσεών τους μετρούν οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές της Σπάρτης. Μάλιστα, το η διοίκηση εξέτασε το ενδεχόμενο μετάβασης στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς, όμως εν τέλει οι «κυανέρυθροι» ενημερώθηκαν πως θα ταξιδέψουν οδικώς στη Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι της Κυριακής (11/06) απέναντι στον Άρη.

Σημειώνεται ότι ποδοσφαιριστές όπως ο Νίκος Μελίσσας και ο Μιχάλης Φράγκος δεν παίρνουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας της Λακωνίας, ενώ παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Μπανούσης, αφού κατέθεσε εκ νέου προσφυγή τη Δευτέρα (05/06).


Οδός Εμπόρων