Vekrakos
Spartorama | Ειρήνη Χελιώτη: Αριστούχος στη Μουσική, Αριστούχος και στη Φυσική

Ειρήνη Χελιώτη: Αριστούχος στη Μουσική, Αριστούχος και στη Φυσική

Spartorama 05/09/2020 Εκτύπωση Μουσική Παιδεία
Ειρήνη Χελιώτη: Αριστούχος στη Μουσική, Αριστούχος και στη Φυσική
Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης και οι καθηγητές είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία της Σπαρτιάτισσας σπουδάστριάς μας
Οδός Εμπόρων

Η Ειρήνη Χελιώτη του Νικολάου και της Χρυσοβαλάντως, σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου Παραρτήματος Σπάρτης, (Επίπεδο Ανωτέρας Σχολής Κλασικών Κρουστών τάξη Σύνθιας Μπαγιώκου και Σταύρου Βορίσση, Επίπεδο Ανωτέρας Σχολής Πιάνου τάξη Μαρίας Βελμάχου, Β΄έτος Ειδικού Αρμονίας τάξη Γιάννη Ισμυρνιόγλου), κατακτά την 2η θέση Πανελλαδικά στο Τμήμα Φυσικής, Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης και οι καθηγητές είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία της Σπαρτιάτισσας σπουδάστριάς μας και ευχόμαστε στη ζωή της να είναι πάντα ικανή, δημιουργική και χαρούμενη. 

Ως Διευθυντής του Εθνικού Ωδείου της Σπάρτης, συγχαίρω θερμά την τόσο ταλαντούχα σπουδάστριά μας για την μεγάλη επιτυχία της. Εύχομαι η πορεία της στην τέχνη αλλά και στην επιστήμη να είναι ανάλογη της σεμνότητας, της απλότητας, και της καλοσύνης που τη διακρίνει, και να μεγαλουργεί πάντα σε όλους του τομείς. Εύγε Ειρηνούλα μας!»
Σπύρος Παυλάκης




Το spartorama.gr της εύχεται να βρει τον τρόπο να συνδυάσει τα ταλέντα της με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και να αφήσει το στίγμα της τόσο στον χώρο της μουσικής όσο και στον χώρο της επιστήμης. Και η επιστήμη είναι γεμάτη μουσική, αρκεί να μπορεί κανείς να την ακούσει.

«Αν δεν ήμουν φυσικομαθηματικός, κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν μουσικός. Συχνά σκέφτομαι με μουσική υπόκρουση. Ζω τους οραματισμούς μου μέσα στη μουσική. Βλέπω τη ζωή μου μέσα από ένα μουσικό πρίσμα. Αντλώ τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μέσα από τη μουσική».
Albert Einstein


Οδός Εμπόρων