Vekrakos
Spartorama | Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αστέρα Βλαχιώτη για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αστέρα Βλαχιώτη για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Spartorama 14/09/2020 Εκτύπωση Αθλητισμός Κοινωνία
Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αστέρα Βλαχιώτη για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Συζητήθηκαν, θέματα που αφορούσαν την οργάνωση της, την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και την δυνατότητα αγοράς μετοχών που σύντομα με αναλυτική ανακοίνωση θα καθορίζεται ο τρόπος της προμήθεια τους
Οδός Εμπόρων

Το Σάββατο 12.09.20 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με πολυάριθμη συμμετοχή φίλων και μελών της ομάδος και συζητήθηκαν, θέματα που αφορούσαν την οργάνωση της, την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και την δυνατότητα αγοράς μετοχών που σύντομα με αναλυτική ανακοίνωση θα καθορίζεται ο τρόπος της προμήθεια τους.

Παρέστησαν, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Βέρδος Δήμος με συνεργάτες του, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αρεστή συνεργασία μας προς όφελος του τόπου μας και την στήριξή τους στην ομάδα μας.

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Καρράς Παναγιώτης που είναι συνεχώς δίπλα μας και βοηθά με κάθε τρόπο την ομάδα μας και με συντονισμένες ενέργειες την πρόταση μας για την σύμπτυξη της S.L.2 και F.L. σε μια ενιαία Β΄ Εθνική.

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια μας για μια ομάδα όλων των Λακώνων και ευελπιστούμε στην στήριξη τους και την συμμετοχή τους. 

 

Βλαχιώτη 14.9.20
Το Δ.Σ. ΠΑΕ


Οδός Εμπόρων