Vekrakos
Spartorama | Ενωτικό μήνυμα από τον Δημήτρη Νικόλαρο

Ενωτικό μήνυμα από τον Δημήτρη Νικόλαρο

Πηγή 08/08/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Ενωτικό μήνυμα από τον Δημήτρη Νικόλαρο
Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Εμίλιο Φουρτάδο από το Πράσινο Ακρωτήρι
Οδός Εμπόρων

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο μεγαλομέτοχος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, σημειώνει:

«Αγαπητοί φίλαθλοι. Τους τελευταίους μήνες εκβιάστηκα, λοιδωρήθηκα και συκοφαντήθηκα από μια μικρή μερίδα ανθρώπων, αρκετοί από τούς οποίους ήταν "Σπαρτιάτες"!

Στόχος τους ήταν η ομάδα να μην αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της F.L., αλλά σε αυτό της Γ Εθνικής και προσπάθησαν όσο μπορούσαν ,η ομάδα μας να μην αδειοδοτηθεί ,επιδιώκοντας μόνο το κακό της. 

Όλον αυτόν τον καιρό προτίμησα την σιωπή. Έκλεισα τα αυτιά και με ψηλά το κεφάλι ενήργησα έτσι ώστε η ομάδα μας όχι μόνο να αγωνιστεί στην F.L., αλλά και να πρωταγωνιστήσει, καθιστώντας όλους τους παραπάνω "κυρίους" άκρως αναξιόπιστους, για δεύτερη φορά μετά από 4 χρόνια.

Παρόλα αυτά, αυτήν την στιγμή τούς συγχωρώ όλους. Ξεχνώ τα πάντα και τους καλώ να ονειρευτούμε μαζί, αυτό που έχω ο ίδιος ονειρευτεί εδώ και πολλά χρόνια. Να δούμε κάποια μέρα την ομάδα μας, στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω, ότι από εδώ και πέρα, οποίος πολεμήσει την ομάδα με ύπουλα μέσα, το όνομά του και οι πράξεις του θα ανακοινώνονται, για να ξέρουν όλοι τι πρεσβεύει ο καθένας απ΄ αυτούς.

Συγχωρέστε με για το έντονο ύφος του λόγου μου, αλλά όταν σε πνίγει το δίκιο ,έρχεται και η στιγμή της έκρηξης. Εύχομαι να μην ζήσω ξανά τέτοια γεγονότα».


Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Λακωνίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμίλιο Φουρτάδο

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πλούσια καριέρα στην Ελλάδα, μετρώντας 120 συμμετοχές και 58 τέρματα στη Football League και 18 συμμετοχές κι ένα γκολ στη Super League. Έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Παναιγιάλειο και Πανσερραϊκό.


Οδός Εμπόρων