Vekrakos
Spartorama | Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ απέκτησε τον Αντώνη Ράνο, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ απέκτησε τον Αντώνη Ράνο, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη

Πηγή 28/08/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ απέκτησε τον Αντώνη Ράνο, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη
Η έλευση του 24χρονου δίνει επιπλέον λύσεις στην επίθεση, αφού έχει απολογισμό 106 συμμετοχές και 14 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα με Ξάνθη και Άρη Λεμεσού
Οδός Εμπόρων

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Αντώνη Ράνου. Ο νεαρός σέντερ φορ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ξάνθη, με την οποία μετρά 71 συμμετοχές στη Super League, ενώ αγωνίστηκε και στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. 

Παράλληλα  ο Δημήτρης Νικόλαρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο κόσμος της Σπάρτης αγκαλιάζει την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: 

«Διακριτικά και αθόρυβα πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του νέου ρόστερ της αγαπημένης μας ομάδας.

Χαιρόμαστε που αγκαλιάζετε την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε ώστε η Σπάρτη μας να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα όπως της αρμόζει. Αυτό φαίνεται από την μεγάλη αύξηση στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, από τις χορηγίες, αλλά και από τα δημόσια σχόλιά σας. 

Από τον απλό φίλαθλο δεν θα ζητήσουμε καμία οικονομική επιβάρυνση. Θέλουμε την αγάπη σας, την καλόπιστη κριτική σας και την παρουσία σας στο πλευρό μας για να απολαύσουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Ραντεβού στο γήπεδο!!!».


Οδός Εμπόρων