Vekrakos
Spartorama | Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Μιχάλης Βακαλόπουλος

Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Μιχάλης Βακαλόπουλος

Spartorama 01/03/2021 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Παιδεία Πολιτική
Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Μιχάλης Βακαλόπουλος
Στο πλευρό του υποψήφιου προέδρου Άγγελου Παπανικολάου
Οδός Εμπόρων

«Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Φιλες και φιλοι,

     με ιδιαιτερη χαρα αλλα και με αισθημα ευθυνης  ανακοινωνω την υποψηφιοτητα μου για τις επερχομενες εκλογες της Ελληνικης Ομοσπονδιας Καλαθοσφαιρισης στο πλευρο του υποψηφιου προεδρου  Αγγελου Παπανικολαου.

 

     Η ελληνικη καλαθοσφαιριση βρισκεται σταθερα ψηλα στην παγκοσμια καταταξη, τοσο σε επιπεδο αντρων οσο και σε επιπεδο γυναικων, παρα τις δυσκολες οικονομικες και κοινωνικες συνθηκες που διαγουμε σαν χωρα την τελευταια δεκαετια.

    Υπηρετωντας τον χωρο ολα αυτα τα  χρονια παντα με ανιδιοτελεια και αγαπη και με την εμπειρια απο την συμμετοχη μου τα τελευταια χρονια  στην επιτροπη πρωταθληματων της ΕΟΚ   και στο  ΔΣ της ΕΟΚ  αλλα και ως εφορος της εθνικης  ομαδας  παμπαιδων MU14, γνωριζω καλα οτι η επομενη ημερα των εκλογων θα ειναι μια ημερα διαφορετικη και δυσκολη για την καλαθοσφαιριση.

    Η υγειονομικη κριση του covid19 που μαστιζει την ανθρωποτητα διαμορφωνει ενα περιβαλλον αβεβαιοτητας και οικονομικης ανεχειας που δυστυχως δεν μπορει να μην επηρεασει την καλαθοσφαιριση. Πρωταρχικος μας στοχος θα πρεπει να ειναι η προασπιση της ευρυθμης λειτουργειας του αθλητικου σωματειου που αποτελει το κυτταρο του αθλητισμου και η διατηρηση ενεργων των παραγοντων των σωματειων  (αυτων των αφανων εργατων της καλαθοσφαιρισης) οι οποιοι θα κληθουν να αντιμετωπισουν προκλησεις και δυσκολιες πρωτογνωρες στην μετα covid19 εποχη.

     Αφενός η διατηρηση των κεκτημενων και αφετέρου η επικαιροποιηση και η  προσαρμογη στις νεες προκλησεις που ανοιγονται μπροστα μας αξιοποιωντας τεχνολογικες και επικοινωνιακες υπηρεσιες θα πρεπει να ειναι βασικο μας μελημα.

    Ιδιαιτερο βαρος θα πρεπει να δωθει στην αναπτυξιακη διαδικασια για την παραγωγη νεων αθλητων και αθλητριων που θα στελεχωσουν τις εθνικες μας ομαδες αλλα και στην θεσμοθετηση των ενεργειων  που θα προστατεψουν απο την λαιλαπα της παγκοσμιοποιησης τον ελληνα αθλητη και την ελληνιδα αθλητρια της καλαθοσφαιρισης.

 

Φιλες και φιλοι,

με ενωτικους και χαμηλους τονους, χωρις μεγαλα λογια αλλα με απεριοριστη διαθεση για προσφορα και εργασια,  σας καλω με σεβασμο στο παρελθον αλλα και με ματια και αυτια ανοιχτα στα σημαδια των καιρων να προχωρησουμε μαζι για το αθλημα που τοσα χρονια μας κανει υπερηφανους.

 

Μιχαλης Βακαλοπουλος»


Οδός Εμπόρων