Vekrakos
Spartorama | Αργειτάκος για την εμποροπανήγυρη του Μυστρά: «Μέσα σας, κι εσείς κ. Δήμαρχε δεν ξέρατε τι γινόταν»

Αργειτάκος για την εμποροπανήγυρη του Μυστρά: «Μέσα σας, κι εσείς κ. Δήμαρχε δεν ξέρατε τι γινόταν» - video

Ν.Μ. 31/07/2021 Εκτύπωση Άρθρα Δημοτικά Κοινωνία
Αργειτάκος για την εμποροπανήγυρη του Μυστρά: «Μέσα σας, κι εσείς κ. Δήμαρχε δεν ξέρατε τι γινόταν»
«Το μεσημέρι λέγατε ότι θα γίνει το πανηγύρι, τώρα λέτε όχι»
Οδός Εμπόρων

Ξέσπασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Σταύρος Αργειτάκος, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, της Τετάρτης, 28 Ιουλίου 2021, όταν συζητήθηκε το θέμα «Περί διεξαγωγής ή μη της εμποροπανήγυρης Μυστρά 2021», -η τελική απόφαση ήταν αρνητική-, καυτηριάζοντας κυρίως τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται σε διάφορα θέματα ο κ. Δήμαρχος.

«Ακόμη και αν ψηφίζαμε να γίνει η εμποροπανήγυρις σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να γίνει, αφού προέκυψαν ζητήματα διαδικαστικά τα οποία δεν έχουν επιλυθεί. Μην προσπαθείτε να μας πείσετε.», τόνισε ο κ. Αργειτάκος.

Και κατέληξε! «Όλοι κάνουμε λάθη αλλά τα παραδεχόμαστε. Εσείς είσαστε οι ειδικοί οι πανεπιστήμονες που δεν κάνετε ποτέ λάθη. Όλο οι άλλοι φταίνε κι εσείς είσαστε οι τέλειοι. Είσαστε η πιο τέλεια παράταξη που έχει περάσει ποτέ… Προκαλείτε…».

Το παρακάτω βίντεο είναι διαφωτιστικό.

Τώρα αν θέλετε να ακούσετε την τοποθέτηση του κ. Μπουγάδη, που μνημονεύει στο βίντεο ο κ. Αργειτάκος, μάλλον δεν θα μπορέσετε ποτέ. Η μετάδοση της συνεδρίασης της Τετάρτης έχει μαγνητοσκοπηθεί και αναρτηθεί στο site του Δήμου, αλλά για την πρώτη ώρα δεν ακούγεται καθόλου ήχος ή ακούγεται μόνο θόρυβος ή ακούγονται οι Σύμβουλοι με διακοπές. Τρείς μέρες μετά την ανάρτηση των βίντεο κανείς δεν έχει φροντίσει να διορθώσει ή τουλάχιστον να αποσύρει αυτό το κατάντημα της ενημέρωσης του πολίτη, που μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δεν ξέρω γιατί μου έρχονται τελευταία, όλο και πιο συχνά στο μυαλό, οι στίχοι της Μαριανίνας Κριεζή, από την θρυλική παιδική εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος «Λιλιπούπολη», επί εποχής του ιδιοφυούς Μάνου Χατζιδάκι:


«Λαέ της Λιλιπούπολης, σήκωσε πια παντιέρα,

με το Χαρχούδα δήμαρχο δε βλέπεις άσπρη μέρα.

……

Εβγάλαν οι Χαρχουδικοί δήμαρχο το Χαρχούδα

και τη ζωή μας κυβερνά μια αρκουδοπεταλούδα

……»


Ν. Μ.


Οδός Εμπόρων