Vekrakos
Spartorama | Επίσημη έναρξη των εργασιών της Εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών»

Επίσημη έναρξη των εργασιών της Εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών»

Spartorama 15/08/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Ιστορία Κοινωνία Πολιτισμός
Επίσημη έναρξη των εργασιών της Εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών»
Η δράση της Εταιρείας συνίσταται στην έρευνα, μελέτη, επικοινωνία και παρέμβαση σε θέματα που αφορούν το ιστορικό παρελθόν και την πολιτιστική κληρονομιά της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής
Οδός Εμπόρων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της νεοϊδρυθείσας Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών», διαδόχου σχήματος της Α.Μ.Κ.Ε. «Young Empowered Spartans», ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επίσημη έναρξη των εργασιών της Εταιρείας.

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών είναι ένας καθ’ όλα εθελοντικός οργανισμός, αποτελούμενος από νέους επιστήμονες της Λακωνίας, με έδρα την ιστορική πόλη της Σπάρτης.

Ο σκοπός της Εταιρείας Σπαρτιατικών Σπουδών είναι μη κερδοσκοπικός και κοινωφελής σύμφωνα με το άρθρο 784 του Αστικού Κώδικα και επιδιώκεται αποκλειστικά η ανάπτυξη μορφωτικού, επιστημονικού και ερευνητικού έργου, υπό τη σκέπη των ιδρυτικών αρχών της UNESCO.

Η δράση της Εταιρείας Σπαρτιατικών Σπουδών, εν προκειμένω, συνίσταται στην έρευνα, μελέτη, επικοινωνία και παρέμβαση σε θέματα που αφορούν το ιστορικό παρελθόν και την πολιτιστική κληρονομιά της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής.

Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Πέτρο Δούκα, για την αποδοχή της πρόσκλησής μας να αποτελέσει το πρώτο Επίτιμο Μέλος της Εταιρείας Σπαρτιατικών Σπουδών. Η απόφασή του αυτή ειλικρινά μας τιμά!

Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ορίζεται ως εξής:

  • Αθανάσιος Βλήτας, Πρόεδρος
  • Ηλίας Αγγελίδης, Αντιπρόεδρος
  • Κυριάκος Γερμανάκος, Γραμματέας
  • Αργυρώ Πελάγου, Ταμίας
  • Μαρία Ράπατα, Σύνδεσμος Μελών Εξωτερικού

Για την παρακολούθηση της δραστηριότητας και των δράσεών μας, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις σελίδες της Εταιρείας στα κάτωθι μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

  • Facebook: Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών
  • LinkedIn: Spartan Studies Society
  • Instagram: spartanstudiessociety

Τέλος, για την εγγραφή νέων μελών στην Εταιρεία, παρακαλούμε, ο/η κάθε ενδιαφερόμενος/η να μας αποστείλει μήνυμα στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spartanstudiessociety@gmail.com.


Οδός Εμπόρων