Vekrakos
Spartorama | Βράβευση αριστούχων εισαχθέντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Δήμου Σπάρτης

Βράβευση αριστούχων εισαχθέντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Δήμου Σπάρτης - video

Spartorama 16/09/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Λακωνία Παιδεία
Βράβευση αριστούχων εισαχθέντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Δήμου Σπάρτης
Βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου, που συγκέντρωσαν πάνω από 17.000 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021
Οδός Εμπόρων

Την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2021 πραγματοποιήθηκε, για πέμπτη συνεχή χρονιά, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο χώρο του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ) στο Μυστρά, την ιστορική έδρα του Δήμου.

Ο Δήμος Σπάρτης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου, που συγκέντρωσαν πάνω από 17.000 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021, καθώς και τα σχολεία που φοίτησαν. Φέτος εκτός από την τιμητική πλακέτα, δόθηκε στους μαθητές και υπογράφηκε από το ίδιο τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρος Δούκα το νέο του βιβλίο «ΣΠΑΡΤΗ – Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», που πραγματεύεται το μοναδικό στην ιστορία «Ρεπουμπλικανικού» τύπου πολίτευμα της Σπάρτης

Για άλλη μια χρονιά, ο προαύλιος χώρος ήταν κατάμεστος από γονείς, φίλους, συγγενείς, τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους, που με το θερμό τους χειροκρότημα, επιβράβευσαν και αναγνώρισαν τον αγώνα και τους κόπους των μαθητών.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, που αρίστευσαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και τους περιμένουμε σύντομα για να συμβάλλουν στην πορεία και την ανάπτυξη του τόπου μας!

Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα, εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών, υγειονομικών και κοινωνικών συνθηκών, στηρίζοντάς τους σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την παραχώρηση του πανέμορφου χώρου του ΙΝΕΒΥΠ και σε όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μυστρά.

Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!



  



Οδός Εμπόρων