Vekrakos
Spartorama | Δράση: «Τρέχω - Περπατώ - Ποδηλατώ στον δρόμο για την Πρόληψη. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές»

Δράση: «Τρέχω - Περπατώ - Ποδηλατώ στον δρόμο για την Πρόληψη. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές»

Spartorama 01/11/2021 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Υγεία
Δράση: «Τρέχω - Περπατώ - Ποδηλατώ στον δρόμο για την Πρόληψη. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές»
Ώστε να διαδώσουμε το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού
Οδός Εμπόρων

Ο Σύλλογος Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, με την υποστήριξη του τμήματος ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Αθλητικού Οργανισμού, του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης και του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 μια δράση με τίτλο: «Τρέχω - Περπατώ - Ποδηλατώ στον δρόμο για την ΠΡΟΛΗΨΗ. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές»!

Προτεραιότητα μας η ευαισθητοποίηση και κατ’ επέκταση η ενημέρωση των γυναικών για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Με γνώμονα την ιδεολογία αυτή θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε ένα συμβολικό περίπατο σε συνδυασμό με μια ποδηλατική διαδρομή ώστε να συνδράμουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στην κινητοποίηση των συμπολιτών μας.

Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. να γίνουμε όλοι μαζί μια ομάδα  τρέχοντας ή περπατώντας στην πόλη της Σπάρτης, με σημείο εκκίνησης το Πάρκο Γουδέ και σημείο τερματισμού την κεντρική πλατεία της Σπάρτης (συμμετέχοντας συμβολικά ο καθένας από οποιοσδήποτε σημείο της διαδρομής επιθυμεί), ώστε να διαδώσουμε το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Υπεύθυνη επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής στην πεζοπορία έχει οριστεί η κ. Έφη Καρούνου με τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980026848

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ποδηλατική διαδρομή την ίδια ώρα (11:00 π.μ.) με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία Σπάρτης. Αντίστοιχα υπεύθυνος για δηλώσεις συμμετοχής στην ποδηλατική διαδρομή έχει ορισθεί ο κ. Παναγιώτης Καρούνος με τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977098552. 

Την δράση θα πλαισιώσει το μουσικό σχήμα «Γραμμές» παρουσιάζοντας μια συναυλία στις 12:30 προσδίδοντας ένα ελπιδοφόρο κλίμα στην διάδοση του μηνύματος κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Με σκοπό να συνδράμουμε ομαδικά στο έργο κατά του καρκίνου του μαστού ο καθένας από τους συμπολίτες μας θα έχει την ευκαιρία εάν επιθυμεί  να ενισχύσει  οικονομικά την δράση μας είτε  μέσω Λαχειοφόρου αγοράς είτε δίνοντας ένα συμβολικό ποσό ως οικονομική ενίσχυση. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι τα χρήματα θα διατεθούν για την στήριξη και ενίσχυση προγραμμάτων συναισθηματικής στήριξης αλλά και πρακτικής βοήθειας στις γυναίκες που βιώνουν την συγκεκριμένη ασθένεια και φυσικά σε ανάλογα προγράμματα ενημέρωσης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να στηρίξετε με την συμμετοχή σας την πρωτοβουλία μας  αυτή περπατώντας – ποδηλατώντας μαζί μας μεταφέροντας όλοι μαζί το ισχυρό μήνυμα ότι η έγκαιρη ανίχνευση του Καρκίνου του Μαστού συμβάλλει στην καλύτερη θεραπεία - ίαση.      

 

Η Πρόεδρος  του Συλλόγου Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης
Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου


Οδός Εμπόρων