Vekrakos
Spartorama | «Καρποί μνήμης»: Εικαστικό εργαστήρι στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

«Καρποί μνήμης»: Εικαστικό εργαστήρι στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Spartorama 09/12/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Παιδεία
«Καρποί μνήμης»: Εικαστικό εργαστήρι στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Ενδυνάμωσης μνήμης για άτομα τρίτης ηλικίας
Οδός Εμπόρων

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει εικαστικό εργαστήρι ενδυνάμωσης μνήμης για άτομα τρίτης ηλικίας, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου (ώρα 11:00-13:00) στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη

Με αφετηρία την ενότητα της μόνιμης έκθεσης που παρουσιάζει το δέντρο της ελιάς στην ελληνική τέχνη, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ένα ειδικά σχεδιασμένο βιωματικό εργαστήρι, με την καθοδήγηση του εικαστικού Γιάννη Μακρίδη. Αξιοποιώντας ευφάνταστες δραστηριότητες που καλλιεργούν τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη λεπτή κινητικότητα, και χρησιμοποιώντας ποικίλα υλικά και τεχνικές, στόχος του εργαστηρίου είναι η προληπτική ενίσχυση της λειτουργίας της μνήμης. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους ως ενθύμια τα έργα που θα κατασκευάσουν, είτε για να στολίσουν τον χώρο τους είτε για να τα δωρίσουν σε αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 2731089315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα. 

 

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00
Τ: 27310 89315 | www.piop.gr 
  


Οδός Εμπόρων