Vekrakos
Spartorama | Απόπειρα βιασμού 22χρονης στην μέση του δρόμου, στη Σπάρτη

Απόπειρα βιασμού 22χρονης στην μέση του δρόμου, στη Σπάρτη

Spartorama 19/02/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Δικαιοσύνη Κοινωνία
Απόπειρα βιασμού 22χρονης στην μέση του δρόμου, στη Σπάρτη
Συνελήφθη 40χρονος Πακιστανός εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη
Οδός Εμπόρων

Το περιστατικό συνέβη στις δυο ξημερώματα της Παρασκευής 18/2/2022 στην πόλη της Σπάρτης στην περιοχή της Στρατιωτικής Λέσχης.

Η 22χρονη κοπέλα επέστρεφε από τη δαυλιά της σε κατάστημα εστίασης της πόλης. Αφού σήκωσε ποσό μετρητών από ΑΤΜ τραπέζης αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας άνδρας. Φοβούμενη για πιθανή κλοπή, χρησιμοποιώντας το κινητό της ενημέρωσε μια φίλη της για την κατάστασή που αντιμετώπιζε.

Αμέσως η φίλη της κινητοποιήθηκε, ειδοποίησε την αστυνομία και ξεκίνησε να την βρει στο δρόμο που της είχε υποδείξει. Μέχρι να ανακαλύψει την φίλη της, ο άνδρας που την ακολουθούσε, -ένας 40χρονος Πακιστανός, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων- της είχε επιτεθεί, της είχε αρπάξει το κινητό και προσπαθούσε να της κατεβάσει το παντελόνι με σκοπό να την βιάσει.

Ευτυχώς η φίλη της κοπέλας και η αστυνομία που έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα στο σημείο πρόλαβαν και έδωσαν αίσιο τέλος συλλαμβάνοντας τον δράστη.

Ήδη ο κ. Εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού στον 40χρονο, ο οποίος πρόκεισαι να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.


Οδός Εμπόρων