Vekrakos
Spartorama | Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης: «Επείγουσα ανάγκη Συλλογής απορριμμάτων»

Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης: «Επείγουσα ανάγκη Συλλογής απορριμμάτων»

Spartorama 12/03/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία Πολιτική
Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης: «Επείγουσα ανάγκη Συλλογής απορριμμάτων»
Πέρα από τα προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινότητα καταστημάτων και πολιτών, αποτελεί και αιτία δυσφήμισης της πόλης μας
Οδός Εμπόρων

Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Σπάρτη 11/03/2022

Υπ’ όψιν: Δημάρχου Σπάρτης
Κοινοποίηση: Αντιδήμαρχο Καθαριότητας
Δημοτικούς Συμβούλους


Θέμα: «Επείγουσα ανάγκη Συλλογής απορριμμάτων»


Αγαπητοί κύριοι,

Με Λύπη μας έχουμε διαπιστώσει, για μια ακόμα φορά, ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έχει πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, γεγονός που αποτελεί μεγάλο και σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Αντιλαμβανόμενοι την αδυναμία επίλυσης του προβλήματος, προσπαθήσαμε να μειώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τα απορριφθέντα από τα καταστήματά μας απορρίμματα, κάτι που ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι ανέφικτο.

Αρχικά θα θέλαμε να ενημερωθούμε και επίσημα, πέρα από τα όσα διαβάζουμε στα Τοπικά Μ.Μ.Ε. και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για το ποιος/ ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, η οποία πέρα από τα προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινότητα καταστημάτων και πολιτών, αποτελεί και αιτία δυσφήμισης της πόλης μας.

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να ενημερωθούμε για το πότε θα λυθεί το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων, με ποιον τρόπο και με ποιες ενέργειες καθώς και ποιος/ ποιοι είναι οι αρμόδιοι για το θέμα αυτό πλέον.

Σας ευχαριστούμε!


Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Ταρούχας Βασίλειος


Οδός Εμπόρων