Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων (μεταγλωττισμένη) «Αίνμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου» - (Αinbo: Amazon Princess)

Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων (μεταγλωττισμένη) «Αίνμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου» - (Αinbo: Amazon Princess) - video

Spartorama 27/04/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων (μεταγλωττισμένη) «Αίνμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου» - (Αinbo: Amazon Princess)
Από Σάββατο 21/5 έως Κυριακή 22/5 στις 5:30 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η 13χρονη Αίνμπο, που ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει. Όχι μόνο απειλείται από το κακό πνεύμα του Γιακουρούνα, αλλά και ολόκληρη η ζούγκλα καταστρέφεται από ανθρώπους, που την εκμεταλλεύονται για βιομηχανική εξόρυξη. Μαζί με το κωμικό δίδυμο πνευματικών οδηγών, τον αξιολάτρευτο Ντίλο και τον αγαθούλη Βάκα, η Αίνμπο αποφασίζει να σώσει τη φυλή της.

 

H ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ είναι μια περιπετειώδης ιστορία για τη σπουδαιότητα της φιλίας και της προστασίας του πλανήτη μας, με μια θαρραλέα πρωταγωνίστρια, με την οποία θα ταυτιστούν όλοι.


Οδός Εμπόρων