Vekrakos
Spartorama | Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας εγκαινίασε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Διάπλασις» στη Σπάρτη

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας εγκαινίασε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Διάπλασις» στη Σπάρτη

Spartorama 22/06/2022 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία Παιδεία Πολιτισμός
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας εγκαινίασε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Διάπλασις» στη Σπάρτη
Εξαίροντας την σημασία της ύπαρξης τέτοιων δομών για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες...
Οδός Εμπόρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, τα εγκαίνια και η πρώτη καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Διάπλασις» στη Σπάρτη.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Ευστάθιος πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, και άλλους κληρικούς. Στην ομιλία του ο σεπτός Ποιμενάρχης μας εξέφρασε την ευαρέσκειά του, ενώ επισήμανε τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν τέτοιου είδους δομές για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε ευόδωση των σκοπών της δομής και την εκ Θεού ενδυνάμωση των υπευθύνων και των εκπαιδευτικών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες, Λακωνίας κ. Νίκωνας Τζινιέρης και Υποδομών και Μεταφορών κ. Θεόδωρος Βερούτης, οι Αντιδήμαρχοι Σπάρτης Γεωργία Ζαχαράκη, Γεωργία Δεδεδήμου και Χρήστος Κανακάκος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Λακωνίας κ. Σταύρος Λαμπρινάκος συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ.

Ακολούθησε μία εξαιρετικά οργανωμένη μουσικοθεατρική παράσταση από τα παιδιά της δομής με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία μικρή δεξίωση και Bazzar με δημιουργίες των παιδιών.




Οδός Εμπόρων