Vekrakos
Spartorama | Οι «Όμοιοι της Μάνης» Διοργανώνουν Συνάντηση Εικαστικών στον Κότρωνα Λακωνίας

Οι «Όμοιοι της Μάνης» Διοργανώνουν Συνάντηση Εικαστικών στον Κότρωνα Λακωνίας

Spartorama 04/08/2022 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Κοινωνία Λακωνία Παιδεία Πολιτισμός
Οι «Όμοιοι της Μάνης» Διοργανώνουν Συνάντηση Εικαστικών στον Κότρωνα Λακωνίας
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 19.00-22.00 από τις 6 - 26 Αυγούστου 2022
Οδός Εμπόρων

Για 6η συνεχή χρονιά οι Όμοιοι της Μάνης υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Πολιτιστικό Κέντρου του Κότρωνα Λακωνίας (πρώην Δημοτικό Σχολείο) διοργανώνουν την έκθεση στην οποία φέτος θα συμμετάσχουν 18 διακεκριμένοι σύγχρονοι εικαστικοί: Βάλβη Ελισάβετ,  Βέργη Χρύσα, Γεωργαρίου Γιάννης, Γεωργαρίου Πέτρος, Γκίνη-Μελά Μαργαρίτα, Dobleau JeanFrancois,  Κάσσης Ηλίας, Κάσσης Μιχάλης, Κούρος Δημήτριος, Λεοντιάδου Στεφανία, Μελά Εύα, Menis Renata, Μιχαλάκος Λεωνίδας, Μονεμβασίτης Παύλος, Νακοπούλου Λυδία, Παπαϊωάννου Μαντώ, Σκούρτα Σμαράγδα, Σάμιος Παύλος. Η έκθεση θα δέχεται επισκέπτες καθημερινά 19.00-22.00 από τις 6 έως και τις 26 Αυγούστου 2022.

Αντιπροσωπεύοντας διαφορετικές γενιές, εκκινώντας από ξεχωριστές αφετηρίες, έχοντας διανύσει ανόμοιες καλλιτεχνικές διαδρομές και διαπνεόμενοι από το προσωπικό τους όραμα για την τέχνη, σμίγουν για να απευθυνθούν στους επισκέπτες, ο καθένας στη δική του οπτική γλώσσα, στα φετινά εγκαίνια ομιλητής θα είναι ο γλύπτης κ. Μιχάλης Κάσσης.

Τα εγκαίνια της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ 2022 θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 και ώρα 20.30

Παράλληλα με την Συνάντηση Εικαστικών φέτος το καλοκαίρι μικροί και μεγάλοι θα έχουν ξανά την ευκαιρία να κάνουν μια "βουτιά" στην τέχνη στον Κότρωνα, το Φλομοχώρι και την Κοκκάλα Λακωνίας. Μαθήματα μαρμαρογλυπτικής με τον Λεωνίδα Μιχαλάκο και μαθήματα ζωγραφικής με την Χρύσα Βέργη, την Σμαράγδα Σκούρτα και την Μαργαρίτα Μελά. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους! Δηλώσεις ενδιαφέροντος δεχόμαστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: homoioimanis@gmail.com 






Οδός Εμπόρων