Vekrakos
Spartorama | Τελετή Έναρξης Εργασιών του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Τελετή Έναρξης Εργασιών του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Spartorama 22/09/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία Πολιτισμός
Τελετή Έναρξης Εργασιών του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Στόχος του ιδρύματος η στήριξη της κοινωνίας σε όλους τους τομείς
Οδός Εμπόρων

Στην τελετή έναρξης λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο παρευρεθεί το απόγευμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Γ. Δούκας, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Ιδρύματος, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του, στοχεύοντας να στηρίξει τομείς όπως ο αθλητισμός, το ευ αγωνίζεσθε και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, η υγεία, η παιδεία μέσω υποτροφιών, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και η κοινωνική προκοπή γενικότερα!

«Οι άξονες αυτοί αντικατοπτρίζουν τα ευρύτερα ενδιαφέροντα του αλησμόνητου φίλου μου Σπαρτιάτη από τη Σελλασία, Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς και τους τομείς στους οποίους διακρίθηκε στη ζωή του», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ. Δήμαρχος.

Ο κ. Δούκας στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά, τόσο τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και την συνεργάτιδά του κ. Όλγα Τριανταφύλλου, για την χορηγία της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., στις παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου Σπάρτης για το 40ο «Σπάρταθλον».

Στην τελετή, μεταξύ άλλων παρέστησαν ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής και πολλοί Υπουργοί και Κυβερνητικά στελέχη!


Οδός Εμπόρων