Vekrakos
Spartorama | Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας

Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας

Spartorama 12/12/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Υγεία
Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, παρουσία διακεκριμένων επιστημόνων

Άκρως επιτυχημένη και με μεγάλη συμμετοχή ήταν η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λακωνίας το Σάββατο 10/12 στα γραφεία του Συλλόγου στη Σπάρτη.

Στην ημερίδα που λαμβάνει μοριοδότηση από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων παρακολούθησαν μέλη του ΟΣ Λακωνίας αλλά και μέλη Συλλόγων από άλλες περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου και μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Γραμματέας της ΕΟΟ κα Μαρία Μενενάκου, ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΟΟ κ. Νίκος Δέδες, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος κ. Πέτρος Σπίνος, η Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κα Αργυρώ Λαγούδη, η Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας κα Τζίνα Θεοδωρόπουλου, ο ΓΓ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θάνος Καράγεωργας και μέλη ΔΣ άλλων Συλλόγων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μεταφέρθηκε πρόταση αδελφοποίησης από τον ΟΣ Πειραιά στον ΟΣ Λακωνίας, υπήρξε αποδοχή εκ μέρους της Προέδρου κας Μαργαρίτας Σπυριδάκου και η διαδικασία αδελφοποίησης θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί στη διάρκεια του Παμπελοποννησιακού Συνεδρίου που είναι η επόμενη μεγάλη δράση του ΟΣ Λακωνίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο στο Μυστριά και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου συναδέλφου μας Νίκου Φουντά.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του ΟΣ Λακωνίας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή στην ημερίδα και στους επιστήμονες, κα Μαρία Μενενάκου, κ. Γιωργο Βαδιάκα, κ. Αλέξη Χαρίση, κα Ελεάνα Στουφή, κ. Θεόδωρο Λιλλή, κα Φλώρα Ζερβού και κ. Αλέξανδρο Χυτούδη, που την πλαισίωσαν για τις πραγματικά εμπεριστατωμένες και πλήρεις εισηγήσεις τους.

Τέλος ευχαριστούμε την επιχείρηση Upperdental - Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος για τη χορηγία της ημερίδας.

 

Η Πρόεδρος

Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Τα μέλη

Παναγιώτης Κοκκίνης (Γενικός Γραμματέας)

Ξανθάκος Πέτρος (Αντιπρόεδρος)

Γεώργιος Μουστόγιαννης (Ταμίας)

Ιωάννα Βαλιώτη (εκπρόσωπος ΕΟΟ)

Λεωνίδας Βελισσάρης

Δημήτρης Βολάκος







  



Οδός Εμπόρων