Vekrakos
Spartorama | Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ George Tsunis στη Σπάρτη

Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ George Tsunis στη Σπάρτη

Spartorama 06/01/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ George Tsunis στη Σπάρτη
Γενικά ο Πρέσβης έμεινε ενθουσιασμένος από τη ζεστασιά και τη φιλοξενία και την όλη ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησε

Με χαρά υποδεχθήκαμε στη Σπάρτη τον Έλληνα ομογενή (από την Ναυπακτία), Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George Tsunis! 

Μιλήσαμε για τη Σπάρτη και για πλήθος άλλων θεμάτων, επισκεφθήκαμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας Ευστάθιο με τις Αντιδημάρχους Γεωργία Δεδεδήμου και Γεωργία Ζαχαράκη, και τον ομογενή Στάθη Βαλιώτη και την κόρη του, επισκεφθήκαμε μαγαζιά στη Πλατεία, φωτογραφήθηκε με πολλούς συμπολίτες μας (στη φωτ. με Παναγιώτη Ρήγα, Δημήτρη Μηλιάκο, Δημήτρη Αντωνάκο, Σταύρο Περγαντή, Γεωργία Δεδεδήμου και με άλλους συμπολίτες μας), και του παραθέσαμε ιδιωτικό δείπνο το βράδυ της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου, στο φιλόξενο ΚΥΝΙΣΚΑ του Πάνου και της Αλέκας Μαζαράκη! 

Μεταξύ άλλων, παρακάθισαν ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκωνας Τζινιέρης, Θοδωρής Βερούτης, και Χρήστος Λαμπρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σπάρτης Γεωργία Δεδεδήμου, Γεωργία Ζαχαράκη, Παναγιώτης Τριτάκης και Χρήστος Κανακάκος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρ. Δήμαρχος Σταύρος Αργειτάκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης Ιωάννης Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Λακωνίας Βασίλης Ορφανός, επιχειρηματίες της περιοχή (Στάθης και Αικατερίνη Βαλιώτη, Τάκης Χατζέλης, Sheila Darmos), η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαίρη Χάντζου, η Διευθύντρια του Γραφείου Δημάρχου Κατερίνα Σανιδά, ο Σύμβουλος του Δημάρχου Ιωάννης Ράλλης και Χρήστος Ηλιόπουλος, οι δημοσιογράφοι Τάκης Καρβουνιάρης και Αγγελική Δαλαμάγκα, ο Νάσος Λαμπρινός, κ.α. (Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είχαν προσκληθεί και άλλοι δημοσιογράφοι και όλοι οι βουλευτές, αλλά κάποιοι δεν τα κατάφεραν)

Γενικά ο Πρέσβης έμεινε ενθουσιασμένος από τη ζεστασιά και τη φιλοξενία και την όλη ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησε.


Εκ του Δήμου










  



Οδός Εμπόρων