Vekrakos
Spartorama | Συλλυπητήρια Επιστολή του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας

Συλλυπητήρια Επιστολή του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας

Spartorama 30/01/2023 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Κοινωνία
Συλλυπητήρια Επιστολή του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας
Αφορά την απώλεια του κ. Νίκου Θεοδωρακόπουλου και του κ. Στράτη Βαρβιτσιώτη

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων, του Νίκου Θεοδωρακόπουλου και του Στράτη Βαρβιτσιώτη οι οποίοι υπηρέτησαν την Λακωνική γεωργία μέσα από σημαντικές θέσεις του Δημοσίου.

Ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος υπηρέτησε επί χρόνια προϊστάμενος του Τμήματος Παρεμβάσεων και Εισοδηματικών Ενισχύσεων και ακολούθως υπηρέτησε ως Προϊστάμενος της Δ/νσης Γεωργίας του Νομού Λακωνίας. Είχε συγγράψει εκλαϊκευμένα εγχειρίδια όπως «Η Πορτοκαλιά» και «Αρωματικά-Φαρμακευτικά Φυτά, Συνταγές Βοτανοθεραπείας». Είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλός στο Δήμο Πελλάνας όπου είχε υπηρετήσει και ως Αντιδήμαρχος.

Ο Στράτης Βρβιτσιώτης υπηρέτησε ως Γεωργικός Ακόλουθος στη Γερμανία, Προϊστάμενος του Τμ. Γεωργικού Σχεδιασμού της Δ/νσης Γεωργίας του νομού Λακωνίας και Διευθυντής της Δ/σης Προγραμματισμού & Διαχείρισης Προγραμμάτων Επενδύσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας. Επίσης υπηρέτησε και ως στέλεχος της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας για προγράμματα του Υπουργείου Γεωργίας. Εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μυστρά.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους.


Το ΔΣ του Συλλόγου Γεωπόνων


Οδός Εμπόρων