Vekrakos
Spartorama | Ενισχυτική διδασκαλία μαθημάτων, σε καθημερινή βάση, στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Ενισχυτική διδασκαλία μαθημάτων, σε καθημερινή βάση, στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Spartorama 05/02/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία
Ενισχυτική διδασκαλία μαθημάτων, σε καθημερινή βάση, στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης
Αυτοτελούς υποστηρικτικό πρόγραμμα διδασκαλίας στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία

Υπενθυμίζεται στους γονείς των μαθητών / μαθητριών των γυμνασίων της πόλης μας, ότι στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης λειτουργεί καθημερινά από τις 14:15 έως 16:50 δωρεάν, η ενισχυτική διδασκαλία μαθημάτων.

Με τον όρο «Ενισχυτική Διδασκαλία» (E.Δ.) Γυμνασίου νοείται η παρακολούθηση από τον μαθητή / την μαθήτρια του Γυμνασίου αυτοτελούς υποστηρικτικού προγράμματος διδασκαλίας στα μαθήματα: 1).  Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 2). Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 3). Μαθηματικά, 4). Φυσική και 5). Χημεία.

Σκοπός και στόχος της ενισχυτικής διδασκαλίας είναι η βελτίωση των μαθησιακών επιδόσεων των μαθητών / μαθητριών  και  η επανένταξη τους  στη διαδικασία της μάθησης, η βελτίωση της απόδοσής τους, η μείωση της μαθητικής διαρροής και η αύξηση των ποσοστών πρόσβασης στη δεύτερη  βαθμίδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Ε.Δ. είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του 1ου Γυμνασίου  (https://protogymnasio.gr/). Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 27310 28679.


Ο Διευθυντής
του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης
Α. Σακελλαρόπουλος


Οδός Εμπόρων