Vekrakos
Spartorama | Αποστολή Πλαστικών Καπακιών από το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης στον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας

Αποστολή Πλαστικών Καπακιών από το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης στον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας

Spartorama 09/03/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία
Αποστολή Πλαστικών Καπακιών από το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης στον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας
Η αποστολή των καπακιών έγινε για μία ακόμα φορά δωρεάν από την εταιρεία «Ταΰγετος Μεταφορική»

Ένα τόνο πλαστικά καπάκια (102 τσουβάλια) απέστειλε το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης στον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας, ώστε να αποσταλεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη. Η οργάνωση των καπακιών έγινε από την περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Αγγλικών κυρίου Παναγιώτη Παπαγεωργίου.

Η συγκέντρωση των καπακιών έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νέοι Ορίζοντες Δήμου Ευρώτα, με την πολύτιμη και διαρκή βοήθεια της κυρίας Μαρίας Βολάκου και του κυρίου Δημήτρη Σωτηρίου. Μεγάλη ήταν επίσης η βοήθεια του Σωματείου ΑμεΑ ν. Λακωνίας, ειδικά του κυρίου Σταύρου Λαμπρινάκου και της κυρίας Γεωργίας Περδικούλια.

Τα καπάκια προήλθαν από σχολεία του νομού, φορείς, οργανισμούς, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι τόσοι πολλοί που είναι αδύνατον να αναφερθούν όλοι ονομαστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η συνεισφορά τους δεν ήταν ζωτικής σημασίας για την επίτευξη του κοινού στόχου. Το 1ο Γυμνάσιο έχει γίνει κόμβος συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών και αυτό είναι το δεύτερο αναπηρικό αμαξίδιο που προμηθεύτηκε φέτος – το πρώτο είχε προσφερθεί στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης.

Η αποστολή των καπακιών έγινε για μία ακόμα φορά δωρεάν από την εταιρεία «Ταΰγετος Μεταφορική». Το σχολείο ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «Ταΰγετος Μεταφορική» γιατί στηρίζει συστηματικά την πρωτοβουλία αυτή. Χωρίς την στήριξη αυτή η αξιόλογη προσπάθεια δεν θα είχε αποτέλεσμα μια που το κόστος αποστολής ενός τόνου καπάκια είναι απαγορευτικός.







  



Οδός Εμπόρων