Vekrakos
Spartorama | Νέο Δ.Σ. για την Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας «Οι Σπαρτιάτισσες»

Νέο Δ.Σ. για την Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας «Οι Σπαρτιάτισσες»

Spartorama 18/03/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Νέο Δ.Σ. για την Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας «Οι Σπαρτιάτισσες»
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τα μέλη που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, ωστόσο συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο του Συλλόγου

Η Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας «Οι Σπαρτιάτισσες» ευχαριστεί θερμά τα μέλη που παρευρέθηκαν στη γενική συνέλευση και μας τίμησαν με την ψήφο τους, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο Δ.Σ. και η εξελεγκτική επιτροπή του Συλλόγου μας. Επιπλέον, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τα μέλη που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, ωστόσο συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο του Συλλόγου.

Όλα τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με το Δ.Σ. και να αποστέλλουν τις ιδέες, όπως και τις προτάσεις τους στο e-mail: neakingynlak@hotmail.com και στη σελίδα του facebook Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας-Οι Σπαρτιάτισσες και στο instagram @neakingynlak. Τέλος, μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με μέλη του Δ.Σ. στο κάτωθι τηλέφωνο επικοινωνίας 6988595937. 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας - οι Σπαρτιάτισσες που συγκροτήθηκε σε σώμα την 17/03/2023 έπειτα από τις Αρχαιρεσίες της 12/03/2023 είναι: 

  • Πρόεδρος: Μαρίνα Αραπάκου
  • Αντιπρόεδρος: Μαριαλένα Λιαπάκου
  • Γραμματέας: Παναγιώτα (Μπέτυ) Κυριακούλια
  • Ταμίας: Καλλιόπη (Πόπη) Γαλώνη
  • Υπεύθυνες Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: Μυρτώ Βλάχου, Κωνσταντίνα Βουνάση, Αρχόντω (Ντία) Κανελλάκη

Ευχόμαστε το έργο μας να φανεί αντάξιο των προσδοκιών σας. Σας ευχαριστούμε πολύ!


Οδός Εμπόρων