Vekrakos
Spartorama | Ο Κασιδιάρης, ο Μπεμπέτσος και ο Δούκας

Ο Κασιδιάρης, ο Μπεμπέτσος και ο Δούκας

Spartorama 11/06/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Ο Κασιδιάρης, ο Μπεμπέτσος και ο Δούκας
Καλό θα ήταν όσοι εκμεταλλεύονται το όνομα «Σπάρτη» και «Σπαρτιάτες» να γνωρίζουν καλά την ιστορία της και τις αρετές που πρέσβευε η αρχαία Σπάρτη αλλά και εκείνες που πρεσβεύει η σύγχρονη Σπάρτη

Τα γεγονότα με τη σειρά:


  • Ο Ηλία Κασιδιάρης, μετά τον εκλογικό αποκλεισμό του από τον Άρειο Πάγο, σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει:

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».


-------


  • Ο Παναγιώτης Μπεμπέτσος, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στα ΜΚΔ:



-------


  • Πριν την έναρξη της Ομιλίας του, στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Σπαρτιατικών Σπουδών, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Πριν την ομιλία μου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Στη Σπάρτη γεννήθηκε η Δημοκρατία 200 χρόνια πριν την Αθήνα!

Η Σπάρτη μας, πρεσβεύει και στηρίζει τις κοινές αξίες της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, της ελευθερίας, της ισότητας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ανθρωπιάς, της αποδοχής, της ίσης μεταχείρισης προς όλους και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων των προσώπων που ανήκουν σε μειονότητες και όσων μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Καλό θα ήταν όσοι εκμεταλλεύονται το όνομα «Σπάρτη» και «Σπαρτιάτες» να γνωρίζουν καλά την ιστορία της και τις αρετές που πρέσβευε η αρχαία Σπάρτη αλλά και εκείνες που πρεσβεύει η σύγχρονη Σπάρτη. 

Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω, πως το πρωί του Σαββάτου, ζήτησα και έλαβα την παραίτηση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας, κ. Παναγιώτη Μπεμπέτσου».


Οδός Εμπόρων