Vekrakos
Spartorama | Με μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Σαϊνοπούλειο

Με μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Σαϊνοπούλειο

Spartorama 01/07/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Μουσική Πολιτική Σαϊνοπούλειο
Με μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Σαϊνοπούλειο
Ο Δήμαρχος Σπάρτης, τίμησε τον αρχιμουσικό κο Σαράντο Κανελλάκο καθώς και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας

ια μουσική πανδαισία με θέα την καστροπολιτεία του Μυστρά, έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, στην έναρξη του 36ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σπάρτης υπό τη μαεστρία του αρχιμουσικού Σαράντου Κανελλάκου συνάντησε στη σκηνή του θεάτρου τον σπουδαίο Έλληνα ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά. Στη συναυλία συμμετείχαν και οι Έλενα Φουντά, Τάσος Σκιαδάς και Νίκος Βορίλας χαρίζοντας με τη σειρά τους στο κοινό μοναδικές ερμηνείες.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σπάρτης και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος καθώς επίσης και Πρόεδρος του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος, ευχαρίστησε από καρδιάς τον Έλληνα τραγουδιστή για τη συμμετοχή του στη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και του απέμεινε τον τιμητικό έπαινο του Δημάρχου Σπάρτης.

Στη συνέχεια, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης ο Δήμαρχος Σπάρτης, τίμησε τον αρχιμουσικό κο Σαράντο Κανελλάκο καθώς και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας για την πολυετή προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο εντός του νομού μας, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το κοινό συμμετέχοντας ενεργά στη συναυλία, σιγοτραγούδησε τις επιτυχίες που ερμήνευσε ο Μανώλης Μητσιάς, ενώ στο τέλος της βραδιάς καταχειροκρότησε τόσο τους ερμηνευτές όσο και τους μουσικούς μας.
















  



Οδός Εμπόρων