Vekrakos
Spartorama | «Το απίστευτο ταξίδι του κυρίου Πικ»: Διαδραστική παράσταση στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

«Το απίστευτο ταξίδι του κυρίου Πικ»: Διαδραστική παράσταση στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Spartorama 12/01/2024 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Θέατρο Κοινωνία Λακωνία
«Το απίστευτο ταξίδι του κυρίου Πικ»: Διαδραστική παράσταση στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 (ώρα 11:30), την παιδική παράσταση «Το απίστευτο ταξίδι του κυρίου Πικ», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Η παράσταση, που λειτουργεί ως ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων, γεμάτη παιχνίδι και μουσική, παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα «Μορφές Έκφρασης» και απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 5 έως 8 ετών.

Μια νύχτα ο διάσημος εξερευνητής των άστρων, ο κύριος Πικ, παρατηρώντας με το τηλεσκόπιό του τον ουρανό, διαπίστωσε πως τα αστέρια χάνουν σιγά-σιγά τη λάμψη τους. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, αναστάτωσε την παγκόσμια κοινότητα και για αυτό και ο κύριος Πικ έπρεπε να ταξιδέψει στο σύμπαν για να ερευνήσει το θέμα. Το ταξίδι του όμως δεν θα είναι εύκολο, καθώς στον δρόμο του θα συναντήσει απίστευτους πλανήτες…πλανήτες που έχουν συναισθήματα!

Κείμενο/σκηνοθεσία: Άννα Σ. Τζίμα

Παίζουν: Άννα Τζίμα, Ανδρέας Μυλόπουλος, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν από τον Θωμά Κινδύνη το 1993 και η καλλιτεχνική τους πορεία αγκαλιάζει ένα μεγάλο φάσμα του πολιτισμού: εκπαίδευση, έρευνα και παραστάσεις. Έχοντας προσεγγίσει μεγάλα έργα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου και παραμύθια, από το 2010 δημιουργούν συστηματικά, παράλληλα με την παιδική σκηνή, παιδαγωγικές δράσεις και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 2731089315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

 

ΠΙΟΠ|Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Όθωνος Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00

Τ: 27310 89315 | www.piop.gr    








Οδός Εμπόρων