Vekrakos
Spartorama | Συνεστίαση Μελών και Φίλων Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης

Συνεστίαση Μελών και Φίλων Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης

Spartorama 18/02/2024 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Κοινωνία Παιδεία Πολιτισμός
Συνεστίαση Μελών και Φίλων Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης
Απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα Μέλη και τους Φίλους να συμβάλλουν με την παρουσία τους στη Συνεστίασή μας, από την οποία εξαρτάται η οικονομική στήριξη του Συνδέσμου

Μετά από μία μακρά περίοδο χωρίς τη δυνατότητα πραγματοποίησης της ετήσιας χοροεσπερίδας του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης, φέτος επιχειρείται η διοργάνωση, κατ’ αρχήν, μιας συνεστίασης κι αναλόγως με την επιτυχία της θα επανέλθει του χρόνου η κλασική χοροεσπερίδα του Συνδέσμου με ζωντανή ορχήστρα.

Η συνεστίαση των Μελών και Φίλων θα γίνει το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:30 μ.μ. (παραμονή Κυριακής του Ασώτου) στο κέντρο εστίασης «ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΗ» του Ηλία Κουτσογεώργη (το πίσω κατάστημα) στο Κεφαλάρι Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

Το μενού είναι πλούσιο, ποιοτικό και προσεγμένο και η τιμή του είναι: 20 € το άτομο. Προσκλήσεις διατίθενται από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. και το αντίτιμο προκαταβάλλεται. Επειδή πλησιάζει η ημέρα της πραγματοποίησης της Συνεστίασης παρακαλούνται τα Μέλη, οι Φίλοι και κάθε ενδιαφερόμενος να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των προσκλήσεών τους. Επισημαίνεται ότι στην είσοδο του καταστήματος θα διατεθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη διάθεση των μερίδων φαγητού.

Τη μουσική επιμέλεια θα κάνει αρμόδιος DJ με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κεφάτα λαϊκά και δημοτικά χορευτικά τραγούδια. Στη διάρκεια της συνεστίασης θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση δώρων της λαχειοφόρου αγοράς με πολλά και καλά δώρα που πρόσφεραν μέλη και φίλοι επαγγελματίες-επιχειρηματίες του Συνδέσμου. Η διάθεση των λαχνών αξίας 1€ ο ένας γίνεται ήδη από τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. και θα ολοκληρωθεί κατά τη συνεστίαση.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα Μέλη και τους Φίλους του ιστορικού Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης να συμβάλλουν με την παρουσία τους στη Συνεστίασή μας, από την οποία εξαρτάται η οικονομική στήριξη του Συνδέσμου, για να συνεχίσει το δημιουργικό έργο του.

Κρατήσεις θέσεων μέχρι την παραλαβή των προσκλήσεων στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μητράκο: 6974173163.


Οδός Εμπόρων