Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: Φύτευση τριανταφυλλιών στις νησίδες κεντρικών δρόμων της πόλης

Δήμος Σπάρτης: Φύτευση τριανταφυλλιών στις νησίδες κεντρικών δρόμων της πόλης

Spartorama 28/02/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Ιστορία Κοινωνία Παιδεία Πολιτική
Δήμος Σπάρτης: Φύτευση τριανταφυλλιών στις νησίδες κεντρικών δρόμων της πόλης
Την πρώτη τριανταφυλλιά φύτεψε συμβολικά ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος

Ξεκίνησαν οι εργασίες καλλωπισμού της Σπάρτης με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης, Άρδευσης, Πρασίνου και Κοιμητηριών κ. Ευστράτιο Κοκκορό με την φύτευση τριανταφυλλιών στις νησίδες κεντρικών δρόμων της πόλης.

Την πρώτη τριανταφυλλιά φύτεψε συμβολικά ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος και το παράδειγμά του ακολούθησαν οι συνεργάτες του, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  κ. Δημήτριος Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Οινούντος και Καρυών κ. Παντελής Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Κουρτσούνης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και ΔΕ Μυστρά κ. Θεοφάνης Λάζαρης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος-Άγγελος Αντωνάκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοιμητηριών κ. Παναγιώτης Μπαρέλος, δίνοντας το μήνυμα της προσπάθειας που θα καταβληθεί το αμέσως προσεχές διάστημα για να αποκατασταθεί το φυσικό περιβάλλον με λουλούδια στον αστικό ιστό της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή λαμβάνοντας υπόψη τη νοσταλγία των πολιτών της Σπάρτης για τις τριανταφυλλιές που κάποτε κοσμούσαν τα παρτέρια της Λυκούργου, θα ολοκληρώσει άμεσα την φύτευση και των υπόλοιπων κενών παρτεριών κυρίως με τριανταφυλλιές ενώ στη συνέχεια θα προβεί άμεσα και σε λοιπές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του πρασίνου της Πόλης.

















  



Οδός Εμπόρων