Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Καλλιθέα: 1 - 0

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Καλλιθέα: 1 - 0

Πηγή 21/01/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Καλλιθέα: 1 - 0
Θ. Γράφας: «Ήμασταν τακτικά πάρα πολύ καλοί, δεν θυμάμαι την Καλλιθέα επί της ουσίας να έκανε καμία ευκαιρία εις βάρος μας»
Οδός Εμπόρων

Στην καλή τακτική που εφήρμοσε η Σπάρτη στάθηκε ο Θωμάς Γράφας. 

Ο τεχνικός της Σπάρτης τόνισε ότι τακτικά η ομάδα του ήταν πολύ καλή και πως η Καλλιθέα δεν δημιούργησε ευκαιρία.  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θωμάς Γράφας μετά το 1-0 (με γκολ του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο 11ο λεπτό), επί της Καλλιθέας: 

«Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο αυτοσκοπός ήταν η νίκη. Προερχόμασταν από μία καλή εμφάνιση, αλλά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, η νίκη ήταν μονόδρομος. Ήταν ένα παιχνίδι όχι εύκολο, όπως όλα τα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία είναι δύσκολα. 

Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο με τις ευκαιρίες που είχαμε, θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς πολύ γρήγορα και να μη μας δημιουργηθεί άγχος στα τελευταία λεπτά, γιατί το 1-0 είναι ένα ρευστό αποτέλεσμα. Ήμασταν τακτικά πάρα πολύ καλοί, δεν θυμάμαι την Καλλιθέα επί της ουσίας να έκανε καμία ευκαιρία εις βάρος μας. 

Οπότε αντιλαμβάνεστε πως είναι το σκεπτικό και πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά το κάθε παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο τροποποιήσαμε και την τακτική μας, στα τελευταία κλεπτά με την είσοδο του Κατσίκη και πήγαμε στη λογική να ασφαλίσουμε το ματς και το πετύχαμε. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι και μας περιμένει δύσκολη συνέχεια».


Οδός Εμπόρων