Vekrakos
Spartorama | Οριστικά με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους κ.κ. Πολυμενέα και Αποστολάκο θα αγωνιστεί η Σπάρτη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή

Οριστικά με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους κ.κ. Πολυμενέα και Αποστολάκο θα αγωνιστεί η Σπάρτη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή

Spartorama 02/03/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Οριστικά με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους κ.κ. Πολυμενέα και Αποστολάκο θα αγωνιστεί η Σπάρτη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή
Συνεχίζουν να προπονούνται με την επαγγελματική ομάδα τόσο ο Μπακοδήμος όσο και ο Μπέζας οι οποίοι προέρχονται από την Κ19 της Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Η καθημερινή και αδιάκοπη τακτοποίηση οφειλών συνεχίστηκε με την πληρωμή μισθών προς τους ποδοσφαιριστές για τον μήνα Ιανουάριο στην Σπάρτη.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ προχωρούν αθόρυβα, αποτελεσματικά και με γοργούς ρυθμούς τακτοποιώντας προσφυγές και οφειλές προς παλαιότερους ποδοσφαιριστές προκειμένου να μειωθούν τα εμπόδια που υπήρχαν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

  • Οριστικά με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους κ.κ. Πολυμενέα και Αποστολάκο θα αγωνιστεί η Σπάρτη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή.
  • Συνεχίζουν να προπονούνται με την επαγγελματική ομάδα τόσο ο Μπακοδήμος όσο και ο Μπέζας οι οποίοι προέρχονται από την Κ19 της Σπάρτης.
  • Χρέη γενικού αρχηγού αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου ο κ. Δημήτρης Βουδούρης, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Σπάρτη.
  • Την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 στο Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης και ώρα 19:00 θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τους φιλάθλους της ομάδας προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για όλα τα τελευταία γεγονότα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου.
  • Θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Νικόλαρος.
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη για ΟΛΟΥΣ.


Οδός Εμπόρων