Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - ΠΑΕ Καραϊσκάκης, 1 - 1

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - ΠΑΕ Καραϊσκάκης, 1 - 1

Spartorama 12/03/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - ΠΑΕ Καραϊσκάκης, 1 - 1
Ατυχία στις καθυστερήσεις, στο 92ο λεπτό η Σπάρτη δέχτηκε γκολ
Οδός Εμπόρων

Μ΄ ένα γκολ που δέχτηκε στο 92΄, η Σπάρτη έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. 

Γενικότερα το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Ωστόσο, ξεκίνησε με τη Σπάρτη να απειλεί πρώτη με την κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου στο 26΄, μετά από σέντρα του Ράντι. Στο 29΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μακρυωνίτη να διώχνει το σουτ του Μπεκατώρου και τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι πριν περάσει κόρνερ. Μία κεφαλιά του Οικονομόπουλου στο 41’, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ράντι, δεν βρήκε στόχο, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Με ακυρωθέν γκολ για τη Σπάρτη ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Ράνο να νικά με κεφαλιά τον Μέλκα, αλλά να δίνεται επιθετικό φάουλ. Στο 65΄ το σουτ του Λουκίνα έφυγε άουτ , όπως και η κεφαλιά του Γραικού, στην απάντηση της Σπάρτης, δύο λεπτά μετά. 

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 68΄, με τον Ράντι να κάνει το 1-0 με σουτ. Στο 82΄ ο Ράνος είχε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς για την ομάδα του, όμως από καλή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι στις καθυστερήσεις ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Ευαγγέλου, έπειτα από σέντρα του Κυριάκη, για το τελικό 1-1 που άφησε πικρή γεύση στους Λάκωνες. 

ΣΚΟΡΕΡ: 68΄ Ράντι - 90+2΄ Ευαγγέλου. 

Σπάρτη (Πολυμενέας-Αποστολάκος): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Σάββα, Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης, Γραικός (84? Νιάρος), Τζιμόντζι (81? Δοδοντσάκης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Ράντι (89? Φουρτάδο).

Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκα, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Χούσος, Δημητριάδης (70? Κυριάκης), Μπεκατώρος, Ψιάνος (73? Ευαγγέλου), Μακρής, Μακρίδης (86? Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)


Δηλώσεις κ. Πολυμενέα
«Θεωρώ ότι είχαμε μία καλή παρουσία απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο και μια καλή ομάδα όπως ο Καραϊσκάκης. Την έμφαση στην παρουσία μας έχει να δώσει η κακή ροή των αγώνων που είχαμε, διάφορα εσωτερικά προβλήματα που είχαν προκύψει και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, καθώς έδειξαν πολύ μεγάλη συνοχή στη διάρκεια της εβδομάδας.

Γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να έρθεις από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, είχαμε ευκαιρίες, δύο με τον Ράνο, δύο με τον Τριανταφυλλάκο και μία με τον Γραικό. Μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι. Εκτός αυτού στο αμυντικό κομμάτι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη ισορροπία και απειληθήκαμε μόνο στη φάση του γκολ. Δεν είμαι σίγουρος αν και το τετ α τετ ήταν οφσάιντ ή όχι. Ήταν μπροστά μου η φάση και την είδα. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί πέρασαν ένα δύσκολο μήνα με πολλές αλλαγές, σε πολλά επίπεδα και αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα θα έχουμε καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Έχουμε δύο εβδομάδες να ανασυγκροτηθούμε, να φτιάξουμε κάποια κομμάτια που θέλουν βελτίωση και να συνεχίσουμε με καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Μπράβο και στις δύο ομάδες».


Οδός Εμπόρων