Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Εργοτέλης ΠΑΕ, Παρασκευή 4/5, στις 16:00

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Εργοτέλης ΠΑΕ, Παρασκευή 4/5, στις 16:00

Πηγή 03/05/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Εργοτέλης ΠΑΕ, Παρασκευή 4/5, στις 16:00
Όλη η Σπάρτη στο γήπεδο, γι΄ αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι
Οδός Εμπόρων

Ο Μάρκος Στεφανίδης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της Σπάρτης σε αυτό το κομβικό παιχνίδι της ομάδας για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Μάρκος Στεφανίδης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της Σπάρτης σε αυτό το κομβικό παιχνίδι της ομάδας για την παραμονή στην κατηγορία.

Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο προπονητής της Σπάρτης, Μάρκος Στεφανίδης για το ματς της Παρασκευής (4/5 – 16:00) απέναντι στον Εργοτέλη. 

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Μάρκος Στεφανίδης, χαρακτήρισε κομβικό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (4/5 – 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Αυτό είναι το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Λακωνίας και ο Έλληνας τεχνικός απήθυνε κάλεσμα στον κόσμο της πόλης να στηρίξει τη δύσκολη προσπάθειά τους όπως έχει κάνει και στα προηγούμενα παιχνίδια. 

Οι δηλώσεις του στο FL News: 

«Η ημέρα και η ώρα είναι εργάσιμη για τους περισσότερους στη Σπάρτη, αλλά είναι σημαντικό να βρεθούν όλοι στο πλευρό της ομάδας σε αυτό το κομβικό παιχνίδι. Είναι ένας τελικός για την παραμονή στην κατηγορία και η παρουσία κάθε φίλου της ομάδας είναι ικανή να δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές που παλεύουν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες με το “μαχαίρι στα δόντια” για να κρατήσουν την ομάδα της πόλης στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Ο Εργοτέλης βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση με εμάς και αυτό το παιχνίδι μπορεί να φαντάζει στη θεωρία το πιο εύκολο από όσα ακολουθούν, αλλά έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας». 

Μετά τον Εργοτέλη, η Σπάρτη έχει να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή εκτός, τον Άρη εντός και κλείνει το πρωτάθλημα με δύο ταξίδια σε Δράμα για το αγώνα με τη Δόξα και στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.  

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Εκτός αποστολής έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Σανδραβέλης, Τσιμότζι, Κατσίκης, Ράνος, Μπέλης που δεν υπολογίζονται πλέον και θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν. 

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο γήπεδο της Σπάρτης το μεσημέρι της Παρασκευής (4/5) είναι οι εξής: Γιακουμής, Μακρυωνίτης, Βοσνακίδης, Γραικός, Δεινόπαπας, Δοδοντσάκης, Ζουλιώτης, Καζβιρόπουλος, Μουζακίτης, Μπουζούκης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Φουρτάδο, Γουόρντεν, Συμεωνίδης.


Οδός Εμπόρων