Vekrakos
Spartorama | Λάμπρος Λαμπρόπουλος: «Γιατί συμμετέχω στο νέο Δ.Σ. της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ»

Λάμπρος Λαμπρόπουλος: «Γιατί συμμετέχω στο νέο Δ.Σ. της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ»

Spartorama 06/01/2019 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Λάμπρος Λαμπρόπουλος: «Γιατί συμμετέχω στο νέο Δ.Σ. της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ»
«Το δικό μου ταπεινό μήνυμα... είναι να συστρατευθούμε όλοι μαζί - γιατί δεν περισσεύει κανείς - , δίπλα στον Χρήστο Χρήστου, δίπλα στο νέο Πρόεδρο Γιώργο Πολολό, δίπλα στο νέο ΔΣ, ώστε να κάνουμε την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ μεγάλη και δυνατή...»
Οδός Εμπόρων

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ όπως κατ΄ επανάληψη έχω πει, δεν ανήκει σε πρόσωπα και εταιρείες αλλά είναι ιδέα, που είναι μέσα στη ψυχή κάθε φιλάθλου που αγαπά και τρέχει για την ΜΠΑΡΤΣΑ, για την ομάδα που έχει χαρίσει σε όλους μας μεγάλες στιγμές.

Επιθυμώ όμως ν΄ αναφερθώ για την δική μου συμμετοχή στη σύνθεση του νέου ΔΣ της ομάδος.

Πρώτα όμως θέλω να πω δυο λόγια για τους ανθρώπους που έφθασαν την ομάδα ή αν θέλετε κράτησαν ζωντανή την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ στην Football League μέχρι σήμερα.

Να ξεκινήσω με τον Δημήτρη Νικόλαρο που παρέλαβε μια ομάδα με προβλήματα και κάτω από αντίξοες, οικονομικές και αγωνιστικές συνθήκες και χωρίς την στήριξη άλλων παραγόντων, κατάφερε η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ να αγωνίζεται και σήμερα στην Football League.

Υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει, ότι δεν έπρεπε να πάρει την ομάδα από το Γιαννακόπουλο … και ας διαλυόταν .

Αυτές τις δύο εκδοχές τις αφήνω στη δική σας κρίση, γιατί εγώ μέχρι σήμερα δεν ξέρω αν υπήρχε και τρίτη εκδοχή.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα έφθασε στο μηδέν των πιθανοτήτων να μείνει στη κατηγορία και αν υποβιβαζόταν δεν νομίζω ότι θα υπήρχε σήμερα ομάδα να αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική , αλλά ούτε και στο τοπικό.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο επιστρατεύθηκε ο Δημήτρης Βουδούρης ως Γενικός Αρχηγός και με μεγάλη προσπάθεια και τύχη , η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ βρέθηκε και φέτος στις μεγάλες κατηγορίες.

Η εμπλοκή του Δημήτρη Βουδούρη, με δεδομένη την αγάπη του για ομάδα, αλλά και η δύσκολη κατάστασή της, δεν του άφησε κανένα περιθώρια αποχώρησης.

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ όμως βρέθηκε ξανά στο μηδέν, αφού αν δεν γινότανε η μεταβίβαση των μετοχών από το Γιαννακόπουλο σε κάποιο πρόσωπο η ομάδα όδευε για διάλυση.

Εκεί βρέθηκε ξανά ο Δημήτρης Βουδούρης να πάρει τις μετοχές σε δική του εταιρεία και η ομάδα να συνεχίσει κανονικά.

Οι φίλαθλοι είδαν ότι κάτι αλλάζει και στη Γενική Συνέλευση η παρουσία τους ήταν τόσο έντονη και ενθουσιώδη που είχε πάρα πολλά χρόνια να δει ο φίλαθλος κόσμος.

Σε όλα αυτά όμως και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και κατά την περσινή περίοδο, αλλά και φέτος ο Χρήστος Χρήστου, συνέχιζε να βοηθά με μεγάλα ποσά, αφού τα προβλήματα ήταν τεράστια και συσσωρευμένα, παρ΄ ότι ο φίλαθλος κόσμος δεν στήριξε τις εταιρείες του.

Το ερώτημα είναι γιατί το έκανε αφού, Σπαρτιάτης δεν είναι Λάκωνας δεν είναι.

Εδώ έρχεται να παίξει το ρόλο του, ο Γιώργος Πολολός που μπορεί να είναι Λάκωνας εξ Κροκεών αλλά δεν είναι Σπαρτιάτης.

Η χρόνια όμως επαγγελματική του συνεργασία αλλά και φιλία με τον Χρήστο Χρήστου, ήταν ο συνδετικός κρίκος, μεταξύ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – Νικόλαρου – Χρήστου – Βουδούρη.

Η ομάδα όμως έπρεπε να προχωρήσει και ο Δημήτρης Βουδούρης ως μεγαλομέτοχος και ο Δημήτρης Νικόλαρος ως Πρόεδρος, έπρεπε αυτή την δύσκολη ώρα και στιγμή να αποφασίσουν για το ασφαλές μέλλον της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.

Δεν ήταν όμως όλα εύκολα και ρόδινα για έναν και μοναδικό λόγο. Η ομάδα είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να βρεθεί λύση άμεσα, μη πω χθες.

Εκεί όμως που περίμεναν, όλοι οι κακεντρεχείς ότι η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ θα διαλυθεί, ή θα αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα με δεκάδες μείον βαθμούς , άρχισαν να μειώνονται τα προβλήματα και να κάνουν το δικό τους αγώνα ο Δημήτρης Βουδούρης με την μεγάλη βοήθεια εκ μέρους του Χρήστου .

Θα μου επιτρέψετε να δικαιολογήσω την λέξη κακεντρεχείς … αλλά την ανέφερα γιατί είναι πολλοί - και για να μη παρεξηγηθώ εκτός Λακωνίας - που δεν μπορούν να πιστέψουν, να ανεχθούν, ότι μια μικρή πόλη όπως είναι η Σπάρτη, έχει ομάδα να αγωνίζεται για συνεχόμενες χρονιές στην Football League.

Έφθασε όμως η στιγμή η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ να γυρίσει σελίδα και εταιρεία του Χρήστου Χρήστου να βγει μπροστά και με ένα νέο ΔΣ να κάνει τον αγώνα από εδώ και πέρα, ώστε η ομάδα μας, η ομάδα όλων μας, η ομάδα της πόλης μας να βρει το δρόμο της .

Έρχομαι τώρα στην δική μου εμπλοκή στο νέο ΔΣ.

Στη Γενική Συνέλευση είπα ότι στη θέση μου θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος φίλαθλος.

Δέχτηκα να συμμετέχω για συγκεκριμένους λόγους, τόσο επί Βουδούρη, όσο και επί Χρήστου και δεν είναι άλλος από την αγάπη μου για την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, που ο γιος μου Κυριάκος από 6 χρονών και μέχρι που πέρασε στο Πανεπιστήμιο ήταν κάτω από τα δοκάρια της ακαδημίας της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, γράφοντας και εγώ και η μητέρα του χιλιάδες ώρες προπονήσεων και αγώνων, αλλά και αξέχαστων επιτυχιών των μικρών παικτών.

Ένα άλλος λόγος είναι, ότι έχω ζήσει από κοντά την αγωνία και την προσφορά όλων αυτών που πέρασαν από την ομάδα, από επί εποχής Δ΄ Εθνικής κ.λ.π.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τον Μάκη τον Γούσγουλα που με την έντυπη και Ηλεκτρονική εφημερίδα, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ της Λακωνίας στηρίζουμε μαζί την προσπάθεια όλων, ώστε η ομάδα μας να υπάρχει και να αγωνίζεται.

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην εκτιμήσω την τιμή που μου έκαναν ο Δημήτρης Βουδούρης αλλά και τώρα ο Χρήστος Χρήστου να είμαι ένας, από το νέο ΔΣ της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ.

Το δικό μου ταπεινό μήνυμα αν μπορώ να δώσω προς όλους τους φιλάθλους, προς όλους αυτούς που έχουν περάσει από προηγούμενες Διοικήσεις, προς όλους τους επαγγελματίες, αλλά και τους άρχοντες του τόπου, είναι να συστρατευθούμε όλοι μαζί - γιατί δεν περισσεύει κανείς-, δίπλα στον Χρήστο Χρήστου, δίπλα στο νέο Πρόεδρο Γιώργο Πολολό, δίπλα στο νέο ΔΣ, ώστε να κάνουμε την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ μεγάλη και δυνατή και να συνεχίσει να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ …

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ


Οδός Εμπόρων