Vekrakos
Spartorama | Με επιτυχία στέφτηκε το «5ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» που συδιοργάνωσε Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης

Με επιτυχία στέφτηκε το «5ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» που συδιοργάνωσε Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης

Spartorama 26/06/2019 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Μουσική
Με επιτυχία στέφτηκε το «5ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» που συδιοργάνωσε Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης
Την εκδήλωση πλαισίωσε άριστα η καταξιωμένη στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα
Οδός Εμπόρων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων» διοργάνωσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το «Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» του με θέμα «Με τραγούδι και χορό για την αγάπη θα σας πω», την Κυριακή  23 Ιουνίου, και το αποτέλεσμα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν την αγάπη και τη στήριξή τους στο σύλλογο τιμώντας μας με την παρουσία τους για ακόμη μια φορά.

Το «5ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, το οποίο αποτελεί αρωγό του πολιτισμού στον τόπο μας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν με άψογη εμφάνιση τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης, ο Όμιλος Διάδοσης Παραδοσιακών Χορών και Εθίμων «Πυρρίχη» και το Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών «Ελληνική Παράδοση». Την εκδήλωση πλαισίωσε άριστα η καταξιωμένη στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα.

Επίσης, παρευρέθησαν τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σπάρτης π. Συμεών Παπαγεωργίου, ο εφημέριος Μαγούλας π. Γεώργιος Φωτόπουλος, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Μαντζουράνης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σπάρτης κ. Παναγιώτα Ανδρακάκου, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, το κατάστημα «Πλαίσιο» που συμμετείχε ως χορηγός και τα Μ.Μ.Ε Λακωνίας για την προβολή της εκδήλωσής μας. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και με το ζεστό του χειροκρότημα μας έδωσε δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να προάγουμε την παράδοση και τον πολιτισμό.

Και του χρόνου να ανταμώσουμε σε μουσικοχορευτικά μονοπάτια στο «6ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό»!


Οδός Εμπόρων