Vekrakos
Spartorama | Ο Δημήτρης Νικόλαρος παρουσίασε τον χρηματοδότη της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, Χρήστο Χρήστου

Ο Δημήτρης Νικόλαρος παρουσίασε τον χρηματοδότη της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, Χρήστο Χρήστου

Πηγή 10/06/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Ο Δημήτρης Νικόλαρος παρουσίασε τον χρηματοδότη της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, Χρήστο Χρήστου
Εκπροσωπεί τον όμιλο «Mayfair» που δραστηριοποιείται στον χώρο υπηρεσιών παροχής ενέργειας, νερού και ομορφιάς
Οδός Εμπόρων

Στο Sparta Arena παρουσίασε την Παρασκευή (09/06) ο Δημήτρης Νικόλαρος τον χρηματοδότη της ΠΑΕ Σπάρτη. Ο λόγος για τον Χρήστο Χρήστου, ο οποίος εκπροσωπεί τον όμιλο «Mayfair» που δραστηριοποιείται στον χώρο υπηρεσιών παροχής ενέργειας, νερού και ομορφιάς. 

Σύμφωνα με τον Νικόλαρο, ο Χρήστου βοηθάει ήδη οικονομικά, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθεί η συμφωνία με προπονητή που έχει εργαστεί στη Super League, όπως και με ποδοσφαιριστές.

Ο χρηματοδότης της ΠΑΕ, αφού ζήτησε να μην δημοσιευτεί φωτογραφία του, ανέφερε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το «isports»: «Να βοηθήσουμε την προσπάθεια. Πιστεύω ότι θα βοηθήσετε όλοι. Ένας από αυτούς που σας παίρνει τηλέφωνο για να σας προσφέρει καλύτερες τιμές σε συμβόλαια κινητών είμαι εγώ».

Αναφέρθηκε ακόμα στις εταιρείες που εκπροσωπεί και ζήτησε από όλους να γίνουν μέλη του ομίλου, λέγοντας: «Μπείτε στο πελατολόγιό μας, τα χρήματα θα είναι από εσάς. Δεν ήρθα να κάνω εμπόριο». 

Ο Νικόλαρος είπε από την πλευρά του: «Ο Χρήστου πληρώνει τους παίκτες εδώ και καιρό. Θα πάμε να παίξουμε με τον Άρη, θα μείνουμε στο καλύτερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τα χρήματα που είναι να δοθούν, θα δοθούν. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για προπονητή, που ήταν και στη Super League. Όλα γίνονται προς όφελος της ομάδας της Σπάρτης. Ο Χρήστου θα βάλει όσα χρήματα έχω πει. Ό,τι χρήματα μαζέψουμε θα είναι για μία καλύτερη πορεία».


Οδός Εμπόρων