Vekrakos
Spartorama | «Κέρδισες με το ειρηνικό σπαθί σου θέση στην Ιστορία και στις καρδιές μας», από τον Γ. Δημακόγιαννη

«Κέρδισες με το ειρηνικό σπαθί σου θέση στην Ιστορία και στις καρδιές μας», από τον Γ. Δημακόγιαννη

Spartorama 21/01/2021 Εκτύπωση Άρθρα Κοινωνία Κόσμος Πολιτική
«Κέρδισες με το ειρηνικό σπαθί σου θέση στην Ιστορία και στις καρδιές μας», από τον Γ. Δημακόγιαννη
Σ’ Ευχαριστούμε!
Οδός Εμπόρων

Σ΄ Ευχαριστούμε, γιατί μας έδειξες ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ -σε τέσσερα μόλις χρόνια και σε ένα απολύτως εχθρικό, για σένα, περιβάλλον- τον άλλο Δρόμο της Υπερδύναμης: τον έντιμο και καθαρό Δρόμο που σέβεται ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τον Εαυτό της, τα Κράτη και όλους τους Λαούς του πολύπαθου Πλανήτη μας.

Τον Δρόμο που τον φωτίζει η αγάπη και η ειρήνη τού Χριστού, η ευαισθησία, ο σεβασμός και το φιλότιμο του Πατριωτισμού!

Οι ελεύθεροι σκεπτόμενοι Άνθρωποι της γης καταλάβαμε από πολύ νωρίς ΤΙ έγινε, όπως καταλαβαίνουμε και ΤΙ μας περιμένει! Σύντομα θα καταλάβουν και όλοι οι άλλοι, τα «θύματα» της προπαγάνδας, αλλά …ποιο νόημα θα ‘χει;

Κι εσύ υποψιάζομαι πως θα πληρώσεις ακριβά –θα βρεθεί τρόπος (…οι «δημοκράτες» σε κάτι τέτοια δεν έχουν ούτε αναστολές, ούτε …αδιέξοδα…)-, θα πληρώσεις ακριβά αυτόν τον άλλο Δρόμο που επέλεξες για την Υπερδύναμη, για να μην αποτολμήσει άλλος υποψήφιος Πρόεδρος -στο ορατό μέλλον- ούτε να τον σκεφτεί…

Και για όσους χειμωνιάτικα βλέπουν όνειρα ...θερινής νυκτός:

Δεν υπάρχει καμία νέα σελίδα στις ΗΠΑ!

Επέστρεψε απλώς η ίδια Ομάδα με το γνωστό ...ρεπερτόριο: πόλεμοι, επεμβάσεις – βομβαρδισμοί - εμφύλιοι, «διεθνείς οργανισμοί», περιορισμοί, λαθρομετανάστες / ανοιχτά σύνορα / ισλαμολαγνεία, λόμπι, Σόρος, Γκέιτζ, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, ΜΜΕ, ΜΚΔ, ΜΚΟ, κλπ, κλπ όμοια… Παγκοσμιοποίηση! Νέα Τάξη! Πρόγραμμα παγκόσμιας αναστάτωσης! Πιο επιθετικό, πιο επικίνδυνο, πιο ανάλγητο!

Η μοναδική νέα σελίδα στις ΗΠΑ και τον κόσμο ήταν ο Τραμπ!

...Και θα ΄ναι για πάντα η μορφή και το όνομά του χαραγμένο με γράμματα χρυσά στις καρδιές των Ελεύθερων Ανθρώπων όλης της γης! Όσο Αυτοί υπάρχουν!

=Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ=


Γ. Π. Δημακόγιαννης
Αδούλωτη Μάνη


Οδός Εμπόρων