Vekrakos
Spartorama | Έχασε τη μάχη με τη ζωή, ο Γιάννης Μέρμηγκας

Έχασε τη μάχη με τη ζωή, ο Γιάννης Μέρμηγκας

Spartorama 12/02/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Έχασε τη μάχη με τη ζωή, ο Γιάννης Μέρμηγκας
Νεοκλής Κρητικός: Η απώλεια του Γιάννη Μέρμηγκα ας γίνει αφορμή περισυλλογής
Οδός Εμπόρων

Το βράδυ της Πέμπτης, 11/2/2021, σε ηλικία 58 ετών έχασε την μάχη με τον «αόρατο εχθρό», σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, ο συμπολίτης μας Ιωάννης Μέρμηγκας. 

Ο εκλιπών, κατά πληροφορίες, είχε διαγνωσθεί πρόσφατα θετικός στον Covid-19 και μετά από επιπλοκές που παρουσίασε κατά τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Σπάρτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του κέντρου. Εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. 

Το spartorama.gr, συλλυπείται θερμά τους οικείους του.


-------


Ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός έστειλε το παρακάτω μήνυμα

«Η απώλεια του Γιάννη Μέρμηγκα ας γίνει αφορμή περισυλλογής.

Πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Μέρμηγκα, μέλους του ΕΚΑΒ Σπάρτης και η είδηση του θανάτου του με γέμισε θλίψη.

Σε μία περίοδο που όλα τα μέλη του ΕΚΑΒ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών, απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό, ο Γιάννης νικήθηκε και έφυγε για τον Ουρανό.

Ας είναι η μνήμη του αγαθή και η θυσία του αφορμή να αναλογιστούμε το μέγεθος της θυσίας που αναλαμβάνουν οι υγειονομικοί κάθε μέρα, την αυταπάρνηση που δείχνουν για την υπηρεσία στον συνάνθρωπο, τον αλτρουϊσμό που πρέπει κανείς να έχει για να εκθέτει τον εαυτό του στον κίνδυνο για να σώσει τον πλησίον.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και στους συναδέλφους του. Να είναι αναπαυμένος.»



Οδός Εμπόρων