Vekrakos
Spartorama | «Άρωμα Μεσογείου»: Μουσική βραδιά στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

«Άρωμα Μεσογείου»: Μουσική βραδιά στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Spartorama 13/08/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Μουσική
«Άρωμα Μεσογείου»: Μουσική βραδιά στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Ένα πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια των χωρών της Μεσογείου, διασκευές παλιών ελληνικών τραγουδιών και πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του σχήματος
Οδός Εμπόρων

Με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Κυριακή 22 Αυγούστου (ώρα 21:00), μουσική βραδιά, με τίτλο «Άρωμα Μεσογείου», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Το μουσικό συγκρότημα Operatical, που αποτελείται από τους Ναδίνα Τζιάτζιου (σοπράνο), Θάνο Ζήση (τενόρο), Αντώνη Καρατζίκη (πιάνο και διεύθυνση) και Κώστα Καριτζή (βιολί), παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια των χωρών της Μεσογείου, διασκευές παλιών ελληνικών τραγουδιών και πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του σχήματος, σε μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό και νοσταλγία, κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα. 

 

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00
Τ: 27310 89315 | www.piop.gr


Οδός Εμπόρων