Vekrakos
Spartorama | Γ. Πουλοκέφαλος: «Απρέπεια του Π. Δούκα η Άρνηση του Καθιερωμένου Γεύματος της Κυριακής στους Σπαρταθλητές»

Γ. Πουλοκέφαλος: «Απρέπεια του Π. Δούκα η Άρνηση του Καθιερωμένου Γεύματος της Κυριακής στους Σπαρταθλητές»

Γεώργιος Πουλοκέφαλος 03/10/2022 Εκτύπωση Άρθρα Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία Σπάρταθλον
Γ. Πουλοκέφαλος: «Απρέπεια του Π. Δούκα η Άρνηση του Καθιερωμένου Γεύματος της Κυριακής στους Σπαρταθλητές»
Μια άρνηση που αποτελεί ντροπή και μόνον ντροπή για την πόλη της Σπάρτης που ανέκαθεν φημιζόταν για την φιλοξενία της!
Οδός Εμπόρων

Τι θα μπορούσε κανείς να υποθέσει για την απρέπεια της Δημοτικής Αρχής της Σπάρτης με την ενέργεια της να «κόψει» το γεύμα  των Αθλητών που συμμετείχαν στο φετινό Σπάρταθλον για λόγους οικονομίας!!! Τελικά τι άλλο θα πρέπει να συμβεί σε αυτό τον  τόπο των θαυμάτων!!! Όλα τα προηγούμενα 39 χρόνια ο Δήμος Σπάρτης προσέφερε το γεύμα της Κυριακής στους Σπαρταθλητές  και κατόπιν αυτοί αναχωρούσαν για την Αθήνα αργά το απόγευμα.

Φέτος τα πράγματα άλλαξαν! Στο επετειακό 40ο Σπάρταθλον οι αθλητές έφυγαν νωρίς νωρίς με τα λεωφορεία τους από την πόλη  μας γιατί ο Δήμαρχος αρνήθηκε να τους προσφέρει το καθιερωμένο γεύμα!!! 

Μια άρνηση που αποτελεί ντροπή και μόνον ντροπή για την πόλη της Σπάρτης που ανέκαθεν φημιζόταν για την φιλοξενία της! 

Όταν σε τιμούν αθλητές με την συμμετοχή τους και την παρουσία τους από τα πέρατα της γης, σε έναν διεθνή αγώνα από την  Ιαπωνία μέχρι την Αργεντινή και για αυτούς αδυνατείς ως Δήμος να κάνεις το αυτονόητο να προσφέρεις δηλαδή ένα γεύμα που  κοστίζει 6000 ευρώ τότε συγνώμη είσαι το λιγότερο αστείος να επικαλείσαι λόγους οικονομικής δυσπραγίας και να λες στον Διεθνή  Σύνδεσμο «ταΐστε τους εσείς »!!!

Ο Δήμαρχος να αναλάβει τις ευθύνες του εάν μπορεί να κατανοήσει φυσικά την απρέπεια που έγινε εχθές! Καλά τα νταβαντούρια, τα  βεγγαλικά, οι στακαστρούκες και οι βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά η πόλη της Σπάρτης δεν μπορεί να δυσφημίζεται από τέτοιες  φαιδρότητες και αδικαιολόγητες ενέργειες! 

Και επειδή η Δημοτική Αρχή επικαλείται ως αντίλογο ότι αυτό το ζήτησε το ΔΣ του Σπάρταθλον, δηλώνω ως μέλος του Σπάρταθλον, ότι αυτό είναι μεγάλο ψέμα!!! Αφού ο Δήμαρχος αρνήθηκε το γεύμα από έλλειψη χρημάτων τότε ο Σύνδεσμος αναγκαστικά δεν μπορούσε να αφήσει νηστικούς τους αθλητές!!!

Τσιφουτιά, ένδεια, ντροπή, κακομοιριά και ότι άλλο προσθέστε σε αυτή την άνευ προηγούμενου προσβολή που έγινε χθες για την  πόλη μας!!!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Οδός Εμπόρων