Vekrakos
Spartorama | Όταν το Δημοτικό Συμβούλιο μετατρέπεται σε παιδική συνάθροιση

Όταν το Δημοτικό Συμβούλιο μετατρέπεται σε παιδική συνάθροιση - video

Ν.Μ. 11/10/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Όταν το Δημοτικό Συμβούλιο μετατρέπεται σε παιδική συνάθροιση
Ο Δήμαρχος Σπάρτης «αποστομώνει» πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας με μεθόδους παιδικής χαράς
Οδός Εμπόρων

Δεν φαίνεται να υπάρχει όριο στον βαθιά εδραιωμένο εφηβικό αυθορμητισμό του κ. Δημάρχου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, 3 Οκτωβρίου 2022, όπου συζητήθηκε το θέμα της «Γιορτής Ελιάς και Λαδιού» η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σελλασίας κα Μαρία Καλιαμούρη, δήλωσε ότι το email που διάβαζε εκείνη τη στιγμή με στόμφο και επιχειρηματολογούσε ο κ. Δούκας, δεν το έλαβε ποτέ.

Η αντίδραση του Δημάρχου Σπάρτης, αυτού που υποτίθεται ότι υπερασπίζει την σοβαρότητα και το κύρος του θεσμού, ήταν αστραπιαία. Σηκώθηκε με ένταση και αφού έκανε τον γύρο της μισής αίθουσας έφτασε στην θέση της κας Καλιαμούρη για να την αποστομώσει με τη φράση «τι λέει εδώ;».

Η κάμερα έπιασε τον κ. Βολιώτη να εκτελεί χρέη γραμματέως - εκτονωτή και να διαβάζει μεγαλοφόνως τους παραλήπτες του email, λες και αυτό αποδείκνυε ότι είχε φτάσει όντως στην πρόεδρο της Σελλασίας και το είχε δει. Ενδεικτική ήταν η απόγνωση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της κας Δαράκη, η οποία με ένα ύφος γεμάτο απορία κοιτούσε γύρω της και αναρωτιόταν «που πάει;».

Δεν φαίνεται να έχει πάτο αυτή η κωμωδία. Η πόλη έχει αποκτήσει θίασο (κάτι σαν τα μπουλούκια του προπερασμένου αιώνα). Ναι, διασκεδάζουμε, δεν λέω, αλλά το πληρώνουμε πολύ ακριβά.

Μήπως πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τα βίντεο των υπουργικών συμβουλίων που συμμετείχε ο κ. Δούκας και να τα δείχνουμε; Θα μας στοιχίσει σίγουρα λιγότερο.

 

Ν. Μ.


Οδός Εμπόρων