Vekrakos
Spartorama | Παραλήρημα Πατσιλίβα οδήγησε στην αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από την συνεδρίαση του Δ. Σ.

Παραλήρημα Πατσιλίβα οδήγησε στην αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από την συνεδρίαση του Δ. Σ. - video

Ν.Μ. 22/12/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία Πολιτική Πολιτισμός
Παραλήρημα Πατσιλίβα οδήγησε στην αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από την συνεδρίαση του Δ. Σ.
Όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης πέρασαν «ομόφωνα» παρουσία των εναπομεινάντων συμβούλων της παράταξης Δούκα

Επεισοδιακή η συνεδρίαση, της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου 2022, του Δημοτικού Συμβουλίου αφού, κατά την συζήτηση ανακοινώσεων και ερωτήσεων πριν την ημερήσια διάταξη, η άνευ προηγμένου αντίδραση του αντιδημάρχου κ. Πατσιλίβα σχετικά με θέματα της ΔΕΥΑΣ και το παραλήρημα που ακολούθησε από την πλευρά του, οδήγησε στην αποχώρηση της παράταξης του κ. Βολιώτη και αμέσως μετά της παράταξης του κ. Αργειτάκου.

Παρά τις παρακλήσεις του προεδρείου αλλά και του ίδιου του κ. Δημάρχου προς τον κ. Πατσιλίβα να επανέλθει στην τάξη ο ίδιος επανερχόταν με το μότο: «μα με λασπώνουνε κ. Δήμαρχε».

Παρά ταύτα με τυπικές διαδικασίες εξπρές πέρασαν «ομόφωνα» όλα τα θέματα της ατζέντας με την ψήφο των εναπομεινάντων δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι φαίνεται να πέρασε «νύχτα» και το σημαντικό έκτο θέμα της ατζέντας «Kαθορισμός όρων διαγωνισμού για την μίσθωση αεροδρομίου», θέμα στο οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα ο κ. Δήμαρχος και μεγάλη συζήτηση έγινε σε προηγούμενη συνεδρίαση. 

Το βίντεο παρακάτω είναι ενδεικτικό.


Ν. Μ.

 

Υ.Γ.: Ενδεικτικό αλλά όχι πλήρες, καθότι η μετάδοση διεκόπη στο 30ο λεπτό της συνεδρίασης και απεκατεστάθη μόλις 6 λεπτά πριν την επεισοδιακή λήξη της. Δηλαδή 40 λεπτά της συνεδρίασης δεν μεταδόθηκαν ποτέ ούτε υπάρχει μέχρι στιγμής πλήρες το βίντεο της συνεδρίασης.


Οδός Εμπόρων