Vekrakos
Spartorama | Έντονη αντιπαράθεση Δεδεδήμου - Δαράκη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Έντονη αντιπαράθεση Δεδεδήμου - Δαράκη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - video

Ν.Μ. 19/02/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Έντονη αντιπαράθεση Δεδεδήμου - Δαράκη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Είναι εμφανής ο υπαινιγμός της κας Δεδεδήμου ότι ή κα Δαράκη έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί της

Σε έντονη αντιπαράθεση με υψηλούς τόνους οδήγησε η έγκλιση της αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών κας Δεδεδήμου προς την κ. πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κας Δαράκη ότι εκτελεί επιλεκτικά τα καθήκοντά της και δεν φροντίζει να τηρείται η τάξη όταν λαμβάνει τον λόγο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15/2/2023.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο η κα Δεδεδήμου εμφανώς εκνευρισμένη ανέβασε πολύ τον τόνο της φωνής της. εγκαλώντας την κα Δαράκη ότι «έχετε συγκεκριμένες τοποθετήσεις που δίνετε τον λόγο, που αφήνετε να μιλάμε, που αφήνετε να γίνεται οχλαγωγία».

Είναι εμφανής το υπαινιγμός κας Δεδεδήμου ότι η κα Δαράκη έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί της. Φυσικά, η δεύτερη -σοφά ποιώντας- δεν παρασύρθηκε σε δημόσια αντιπαράθεση και έκλεισε τελικά το θέμα με την πρώτη αρνούμενη να ολοκληρώσει την απάντησή της σε ερώτημα Συμβούλου.

Εντύπωση προκάλεσε η στάση έτερου αντιδημάρχου του κ. Πατσιλίβα ο οποίος πήρε θέση υπερασπιζόμενος την κα Δεδεδήμου.


Σε κάθε περίπτωση όποια και αν είναι η -προφανής- διαμάχη των δυο γυναικών, ας θυμηθούμε ότι ανήκουν στην ίδια παράταξη και μάλιστα αυτή της Δημοτικής Αρχής. Θα μου πείτε, ότι είναι αναμενόμενα φαινόμενα όπως η επίρριψη ευθυνών, η κόντρα και οι αντιπαραθέσεις, σε μια διοίκηση η οποία απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί επιτυχημένη.

Όταν όμως τέτοια συμπτώματα διάλυσης εκδηλώνονται δημοσίως και μάλιστα μπροστά στις κάμερες σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το πράγμα θα πρέπει να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Δεν θα εκπλαγώ αν κάποια χρονική στιγμή η παρούσα Δημοτική Αρχή καταρρεύσει εκ των έσω. Αυτό φαίνεται μέχρι και τον κ. Δήμαρχο να προβληματίζει, κρίνοντας από το απελπισμένο ύφος του όπως αποτυπώνεται στην παρακάτω φωτογραφία.


Ν.Μ.



  



Οδός Εμπόρων