Vekrakos
Spartorama | «Με γιαούρτι ν’ αλειφτούμε, ασπροπρόσωποι να βγούμε!» από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

«Με γιαούρτι ν’ αλειφτούμε, ασπροπρόσωποι να βγούμε!» από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

Spartorama 05/11/2023 Εκτύπωση Άρθρα Κοινωνία Πολιτική
«Με γιαούρτι ν’ αλειφτούμε, ασπροπρόσωποι να βγούμε!» από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο
Τον γνωρίζετε τον Νίκο Ρωμανό, είναι αυτός που ανέλαβε «να σπάσει» τον ΣΥΡΙΖΑ... Ήταν «κεντρικός ο ρόλος του στη μάχη κατά των fake news»

Τον γνωρίζετε τον Νίκο Ρωμανό, είναι αυτός που ανέλαβε «να σπάσει» τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ν.Δ. θα επιμείνει ζητώντας απαντήσεις μέχρι να σπάσει την αφωνία της η Κουμουνδούρου και να έρθουν στο φως τα σκοτεινά υπόγεια των κυκλωμάτων λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που επί χρόνια μόλυναν τον δημόσιο διάλογο με fake news και τοξικότητα»! Μπα που να τους πάρει και αυτούς στην Κουμουνδούρου στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν. Πω, πω! Και όμως. Μας πήρε χαμπάρι! Ξέρει για λάσπη, ξέρει για  υπόγεια. Το έχει δεμένο το θέμα, έτσι δεν το λένε. Θα την κάνει θρύψαλα την αφωνία. Τρομάζεις με την παρουσία του, ανατριχιάζεις με την ασφαλίτικη αποφασιστικότητα του

Και ο τρόμος είναι δικαιολογημένος. Με κάθε σεμνότητα στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της Ν.Δ. δεν δηλώνει για πλάκα φυσικά  ότι ήταν «κεντρικός ο ρόλος του στη μάχη κατά των fake news». Ο κ. Νίκος Ρωμανός είναι ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, και ούτε λέει και ούτε γράφει χωρίς να γνωρίζει το αφεντικό του Μαξίμου. Είναι αυτός ρε παιδί μου, ο ίδιος αυτοπροσώπως (Χάρη Κλυν) αν θυμάστε, που έβαλε γυαλιά ακόμα και στην ΕΥΠ έφαγε τα σωθικά του Κοντολέοντος, αποκαλύπτοντας ότι ο Τσίπρας υιοθετεί στη Βουλή όλες τις διαρροές της τουρκικής προπαγάνδας και έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των Τούρκων. Συγκλονιστικό! Εσχάτη προδοσία και βάλε. Εεε τι έπιασε το μπαγάσικο.

Δεύτερη μεγάλη επιτυχία είναι ο ίδιος που αποκάλυψε για το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο ότι με τα ψίχουλα που έδωσε δεν νοικιάζεις ούτε ξαπλώστρα. Με ομπρέλα όμως, όχι σκέτη. Τρίτωσε το κακό η μεγαλύτερη αποκάλυψη του αιώνα. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Τσίπρας «άνοιξε μαγαζί εστίασης για πάρτη του, με 30 άτομα να κάνουν συνεστίαση στην Πάτρα». Τι άλλο χρειάζεται; Το νοίκι, η συνεστίαση, η προδοσία, που τον είχανε κρυμμένο τόσα χρόνια αυτόν τον άπαιχτο διώκτη των fake news. Ο φιλαλήθης Μητσοτάκης έκανε ένα μεγάλο σφάλμα όμως, δεν τον διάλεξε ως εκπρόσωπο του πιο νωρίς, τότε ας πούμε με τους ντουλαμάδες*  και τα ράσα της αλήθειας για τις Πρέσπες,

Υπερήφανα ο Ρωμανός βιογραφούμενος από τον Ρωμανό ευτυχώς όμως, καθώς υπάρχει το εξόχως διαφωτιστικό που αναφέρει. «Παράλληλα υπήρξε συνιδρυτής στην πρώτη αλυσίδα παγωμένου γιαουρτιού που δημιούργησε τη μόδα γύρω από το συγκεκριμένο προϊόν». Πες τα, βρε Ρωμανέ. Έσπαγα το κεφάλι μου ρε παιδάκι μου τόσα χρόνια, ποιος μα ποιος έκανε αυτή την μεγάλη ανακάλυψη, στην πέμπτης βιομηχανικής επανάστασης. Από τη στιγμή που μας το αποκάλυψες ότι έκανες μόδα το παγωμένο γιαούρτι, καταλαβαίνουμε ότι δεν μας παίρνει ποια να κρυβόμαστε. Η αλήθεια λυτρώνει. Ομολογούμε και τη λάσπη, και τα υπόγεια, και τα πάντα, παραδινόμαστε. Απλώς δώσε μας μόνο μια ευκαιρία «με γιαούρτι ν’ αλειφτούμε, ασπροπρόσωποι» να βγούμε, που λέει η παροιμία.


Παναγιώτης Κουμουνδούρος
Συντονιστής ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

*γιλέκο του δερβίση


Οδός Εμπόρων